vahid_d_0101 31 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام کسی با advance camera کار کرده ؟ من میخوام دوربین جلو را با اون روشن کنم چه طوریه هر کاری میکنم نمیشه کل سایت خارجی هم زیر و رو کردم چیزی نبود در موردش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ نمیدونم من بد سوال پرسیدم یا شما بد متوجه شدید ؟؟؟ دوربین جلو را با این کتابخانه میخوام راه بندازم ولی نمیشه توی هیچ کدوم از سورس ها هم این مورد نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ شرمنده بنده اشتباه منظور رو متوجه شده بودم عذر میخوام در این مورد میتونید از کتابخانه CameraEx استفاده کنید توی سورسی که لینک کردم سایر امکاناتش هم توضیح داده شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اون کتابخانه یه مشکل داره که نمیشه همزمان دوتا دوربین را فعال کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ درود نمونه سورس خدمت شما AdvancedCamera Lib And Sample(basic4android.org).zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
سلام کسی با advance camera کار کرده ؟
من میخوام دوربین جلو را با اون روشن کنم چه طوریه
هر کاری میکنم نمیشه
کل سایت خارجی هم زیر و رو کردم چیزی نبود در موردش
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.