majid08 266 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه کتاب ساختم بعد یه منو داره با لیست ویو رو هر منو کلیک کنی میری تو یه اکتیویتی که یه اسکرل ویو توش گذاشتم تا لیوت هام و لود کنه با اسکرل بعد هرکاری میکنم فونت روش جواب نمیده روی صفحه اولی هست درسته رو لیست ویو و رو بقیه لیوت ها کار نمیکنه لطفا کمک کنید ممنوم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ کد فونتتو بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir222555 80 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اقا من مشکلی شبیه این اقا دارم وقتی تنظیمات را ذخیره میکنم و وارد متن کتاب میشم این ارور رو به من میده اینم عکسی از صفحه کد نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir222555 80 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اینم متن ارور java.io.FileNotFoundException: /data/data/ker.game.book/files/Fonttype.txt: open failed: ENOENT (No such file or directory) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ میگه فایل یا مسیر وجود نداره... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اقا حل شد ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام چطوری فونت رو اعمال کردی؟ کدی سورسی چیزی؟نبود! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یه کتاب ساختم بعد یه منو داره با لیست ویو رو هر منو کلیک کنی میری تو یه اکتیویتی که یه اسکرل ویو توش گذاشتم تا لیوت هام و لود کنه با اسکرل بعد هرکاری میکنم فونت روش جواب نمیده روی صفحه اولی هست درسته رو لیست ویو و رو بقیه لیوت ها کار نمیکنه
لطفا کمک کنید ممنوم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.