امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ سلام، من با کدنویسی چند لیبل ایجاد میکنم و براشون Gravity تعیین میکنم.برای اینکه متن با اندازه لیبل متناسب بشه از کتابخونه ها،کلاس ها، کدهاو...زیادی استفاده کردم اما هیچکدام از آنها جواب نداد و Gravity هم اصلا تغییر نمی کنید. این تصویر بالا لیبل بنده می باشد. my_label.Gravity=Bit.Or(Gravity.CENTER_VERTICAL,Gravity.CENTER_HORIZONTAL) این هم gravity دادن به لیبل، اما همچنان که در تصویر بالا می بینید gravity ست نشده است!! اما رنگ متن داخل لیبل تغییر پیدا می کند و متن اختصاص داده شده به آن نیز، نمایش پیدا میکند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Man 33 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ بجای اینکه از or استفاده کنید، اونا رو باهم جمع کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ در 8 ساعت قبل، Mr.Man گفته است : بجای اینکه از or استفاده کنید، اونا رو باهم جمع کنید این کار رو هم کردم پاسخی نداد انگار کلا لیبل مرده!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Man 33 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ چرا مستقیم نمیزنید Gravity.Center ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ در 12 ساعت قبل، امیرحسین قاسمی گفته است : my_label.Gravity=Bit.Or(Gravity.CENTER_VERTICAL,Gravity.CENTER_HORIZONTA سلام و ورود. مجموع دوتای بالا میشه همون gravity.centerاینو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ در 13 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام و ورود. مجموع دوتای بالا میشه همون gravity.centerاینو بزارید آقای شاهپیری همشو امتحان کردم نشد... اصلا سایز متن رو هم میدم اونم تغییر نمی کنه.. نمیدونم چرا اینطوری هست!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، امیرحسین قاسمی گفته است : سلام، من با کدنویسی چند لیبل ایجاد میکنم و براشون Gravity تعیین میکنم.برای اینکه متن با اندازه لیبل متناسب بشه از کتابخونه ها،کلاس ها، کدهاو...زیادی استفاده کردم اما هیچکدام از آنها جواب نداد و Gravity هم اصلا تغییر نمی کنید. این تصویر بالا لیبل بنده می باشد. my_label.Gravity=Bit.Or(Gravity.CENTER_VERTICAL,Gravity.CENTER_HORIZONTAL) این هم gravity دادن به لیبل، اما همچنان که در تصویر بالا می بینید gravity ست نشده است!! اما رنگ متن داخل لیبل تغییر پیدا می کند و متن اختصاص داده شده به آن نیز، نمایش پیدا میکند. سلام من چندین بار با این مشکلات رو به رو شدم و هر کار کردم درست نشده به نظرم لیبل رو از لایوت حذف کنید دوباره بسازید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ در هم اکنون، Mthzf1384 گفته است : سلام من چندین بار با این مشکلات رو به رو شدم و هر کار کردم درست نشده به نظرم لیبل رو از لایوت حذف کنید دوباره بسازید سلام، دوست عزیز از لایوت استفاده نمی کنم یعنی کاری هست که حتما باید ویو ها از طریق کدنویسی ایجاد بشن! اصلا انگار لیبل ایجاد شده یک ویوی مرده و بی جان هست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ در هم اکنون، امیرحسین قاسمی گفته است : سلام، دوست عزیز ار لایوت استفاده نمی کنم یعنی کاری هست که حتما باید ویو ها از طریق کدنویسی ایجاد بشن! اصلا انگار لیبل ایجاد شده یک ویوی مرده و بی جان هست! سلام مجدد خب با کد نویسی لیبل رو حذف کنید و یه لیبل دیگه ایجاد کنید با نام متفاوت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ امتحان کردم کلا اصلا یک لیبل دیگه ایجاد کردم فقط وسط چین شد اونم فقط از لحاظ افقی. الان بالای اون قبلا یک لیبل دیگه هم ایجاد کردم ولی اون هیچ مشکلی نداره. این قرمزه مشکل داره...همانطور که میبینید نه Vertical gravity اعمال شده و نه سایز متن! Private mylbl2 As Label mylbl2.Initialize("mylbl2") mylbl2.Color=Colors.Red mylbl2.TextColor=Colors.White mylbl2.Gravity=Gravity.CENTER mylbl2.textsize=500'سایز رو تا این حد هم بزرگ کردم ولی اصلا اعمال نمیشه Panel_coin1.AddView(mylbl2,10%x,38%y,33.5%x,6%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Man 33 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ اول ادکنی بعد پروپرتی رو تنظیم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، Mr.Man گفته است : اول ادکنی بعد پروپرتی رو تنظیم کنید دوست عزیز اینکارو انجام دادم اما بازم نشد private mylbl2 As Label mylbl2.Initialize("mylbl2") Panel_coin1.AddView(mylbl2,10%x,38%y,33.5%x,6%y) mylbl2.Color=Colors.Red mylbl2.TextColor=Colors.White mylbl2.Gravity=Gravity.CENTER لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Man 33 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ خارج از پنل هم امتحان کنید. شاید مشکل از پنل باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
امیرحسین قاسمی 610
سلام،
من با کدنویسی چند لیبل ایجاد میکنم و براشون Gravity تعیین میکنم.برای اینکه متن با اندازه لیبل متناسب بشه از کتابخونه ها،کلاس ها، کدهاو...زیادی استفاده کردم اما هیچکدام از آنها جواب نداد و Gravity هم اصلا تغییر نمی کنید.
این تصویر بالا لیبل بنده می باشد.
این هم gravity دادن به لیبل،
اما همچنان که در تصویر بالا می بینید gravity ست نشده است!!
اما رنگ متن داخل لیبل تغییر پیدا می کند و متن اختصاص داده شده به آن نیز، نمایش پیدا میکند.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.