vahid_d_0101 31 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من چندتا موزیک دارم که با MediaPlayer میخوام به صورت پشت سر هم پخش بشن چه کار باید بکنم ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ درود خواصیت Looping رو مساوی True قرار بدید Dim m As MediaPlayer ... ... ... m.Looping = True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام به اساتید محترم بنده داخل فایل db خودم اومدم یه id برای ردیف Fasl برای نمایش سرفصل یک Matn برای نمایش متن و یک Mp3 برای پخش فایلهای گذاشتم حالا سئوالم اینه اگه من که تمام موارد رو انجام دادم و متن هم بخوبی نمایش داده میشه ولی می خوام بر رو هر سر فصل که کلیک شد بیاد و یکی از این فایل های mp3 رو فراخونی کنه و همراه با متن برام بخونه لطفا راهمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سوالتون رو در یک تاپیک جدا مطرح کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ فکر کنم اشتباه میکنید لوپ که یه اهنگ را هی تکرار میکنه میخوام مثلا سه تا اهنگ را برام پشت سرم هم پخش کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ آهان شرمنده بنده فکر کردم میخواهید هر موزیک پشت سر هم به صورت مداوم پخش بشه ... خب شما میتونید توی سایت Complate تعریف کنید که آهنگ بعدی رو Initialize و Load کنه !!! Sub EventName_Complete End Sub تقریبا با این شکل ( بنده تست نکردم کد رو، خودتون تست کنید و نتیجه رو اطلاع بدید ) : Sub Globals Private ListView1 As ListView Dim Musics As List Dim mp As MediaPlayer Dim num As Int = 0 End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Musics.Initialize Musics = Array As String("morteza-pashaei1.mp3","morteza-pashaei2.mp3","mohsen chavoshi58.mp3") mp.Initialize2("mp") mp.Load(File.DirAssets,Musics.Get(num)) mp.Play End Sub Sub mp_Complete If num = Musics.Size-1 Then Msgbox("تمامی موزیک ها پخش شدند","تمام") Else num = num+1 mp.Initialize2("mp") mp.Load(File.DirAssets,Musics.Get(num)) mp.Play End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
سلام من چندتا موزیک دارم که با MediaPlayer میخوام به صورت پشت سر هم پخش بشن چه کار باید بکنم ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.