ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان با این برنامه به راحتی میتونید بر روی عکس هاتون مدیریت کنید با این برنامه عکس هایی را خواهید دید که هرگز فکر نمیکردید در گوشی شما وجود داشته باشندعکس های تکراری در گوشی شما زیاد هستند شما با استفاده از این برنامه میتونید عکس های اضافه رو پاک کنید و حافظه گوشی رو از پر بودن خارج کنید منتظر نظرات دوستان هستم http://s3.picofile.com/file/8190951926/gallery.apk.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام عالیه . ایده خوبه نمره : 19.75 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام جالب و کارآمد فقط اون صفحه ای که حذف و کپی توشه اصلا جالب نشده به نظرم یکم شفافش کنید بهتره و در ضمن، رنگ بندی این صفحه هم یکم قشنگ نیست موقق باشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ برنامه رو تست کردید؟ کامل انیمشین هست لطفا قبل پیشنهادات تست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ حق با شماست تست نکردم من الان تست میکنم و نتیجه رو بهتون میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ خوب الان تست کردم و دقیق تر میتونم نظر بدم این که انیمیشن کردید خیلی خیلی عالیه و هم اینکه دکمه های پایین(کپی و حذف) هم انیمیشن هستن خیلی عالی تره اما به نظمر بهتره قبل از اینکه حذ شه یه تاییده بگیرید چون وقتی من رو حذف زدم، بدون هیچ سوالی حذف کرد شایدم تو شبیه ساز من درست کار نکرده خیلی خیلی عالی بود موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.