berayan 90 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بنده دوتا سوال داشتم تا حدودی مربوط به هم میشن ولی در کل نمی خواستم دو جا مطرح بشه پس همین الان معذرت خواهی میکنم 1 چطوری میتونم چک کنم که ارتباط بایک سایت بر قرار یا نه مثلا بازار می خوام ببینم هنگام خرید درون برنامه ای قطع شده یا وصل 2. من آموزش دیتابیس آنلاین از فروشگاه خریدم ولی در اون آموزش برای دریافت اطلاعات فایل php دانلود میکنه حالا چطوری میشه بدون دانلود فایل اطلاعات رو دریافت کرد با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بدون دانلود فکر نکنم تو بیسیک فور بشه(یعنی اگه بشه هم من اطلاعی ندارم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام
بنده دوتا سوال داشتم تا حدودی مربوط به هم میشن ولی در کل نمی خواستم دو جا مطرح بشه
پس همین الان معذرت خواهی میکنم
1
چطوری میتونم چک کنم که ارتباط بایک سایت بر قرار یا نه مثلا بازار می خوام ببینم هنگام خرید درون برنامه ای قطع شده یا وصل
2. من آموزش دیتابیس آنلاین از فروشگاه خریدم ولی در اون آموزش برای دریافت اطلاعات فایل php دانلود میکنه
حالا چطوری میشه بدون دانلود فایل اطلاعات رو دریافت کرد
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.