shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان و مدیران سایت من چند تا از مطالب سایت رو گشتم و حتی یه سورس که فکر میکنم جناب آرتا قرار داده بودن هم دیدم اما مشکلم برطرف نشده دو تا سوال دارم 1- میخوام تصویری رو که در دیتابیس ذخیره کردم، به عنوان تصویر برای لیست ویو قرار بدم 2-میخوام یه عکس رو در دیتابیس ذخیره کنم(نه از درون برنامه،ادرون نویکت منظورم هست) و بعد در یک ایمیج ویو لودش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید. در ضمن اگر براتون مقدوره یه راهنمایی در باره ی تغییر سایز تصویر لیست ویو بهم بدید خیلی خیلی ازتون ممنونم یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ شما عکس در دیتابیس رو به صورت باینری ذخیره کردید و الان فراخوانی کردید ؟ یا بصورت آدرس عکس ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سلام کوروش جان میشه گفت باینری(البته تو نویکت blob هست) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ خوب ذخیره عکس بصورت باینری برای کار بزرگ و حرفه ای مناسب نیست .البته تا اونجا که در برنامه نویسی تحت ویندوز و وب سراغ دارم اینطوره . آیا شما روشی رو میتونی بگید که ما در دیتابیس فقط آدرس عکس رو داده باشم و توسط آدرس به عکس اتصال پیدا کنیم . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اینی که شما میگی صحیحه اما خوب باید به فکر حجم برنامه هم بود فکر میکنم باید اسم فایل عکست رو قرار بدی در بانکت و اون رو در یه متغیر از توع استرینگ فراخوانی کنی بعد هم از کد زیر استفاده میکنی البته فکر میکنم شاید ارایه هم لازم داشته باشه dim s as stringimg.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,s) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ واقعا این مشکل برای منم هست . لطفا دوستان یک راهنمایی بفرمایند . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ راه درستش اینه که از طریق buffer ایمیجرو بگیرین ازدیتا بیس. این نمونه کد کهکامل متوجه شین Dim cur As Cursor Dim SQL1 As SQL cur = SQL1.ExecQuery("SELECT image FROM table2 WHERE name =1") cur.Position = 0 Dim Buffer() As Byte Buffer = cur.GetBlob("image") Dim InputStream1 As InputStream InputStream1.InitializeFromBytesArray(Buffer, 0, Buffer.Length) 'basic4android.org Dim Bitmap1 As Bitmap Bitmap1.Initialize2(InputStream1) InputStream1.Close Activity.SetBackgroundImage(Bitmap1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ amin عزیز خیلی خیلی ازت ممنونم و موقعی که میخوام هم id و هم مثلا تیتر و هم تصویر رو برای لیست ویو بگیرم هم میتونم از این کد استفاده کنم؟ اگه وقتشو داری یه توضیح خیلی کوچیک درباره ی اون هم بدی ممنون میشم در مورد تغییر سایز تصویر لیست ویو چیزی مد نظرت نیست؟ امین جان خیلی ازت ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ از همین کد استفاده کن دیگه ... به جای loadbitmap برای listview از عکسی که از دستابیسگرفتی استفاده کن . برای تغییر اندازه عرض و ارتفاع عکس Listview ازاین کد استفاده کن : Dim LV As ListView LV.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Width=50dip LV.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Height=50dip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ امین جان واقعا یه دونه ای و کمک هات برام کارسازه این دکمه پسندیدم برای من کار نیمکنه به اقای ایزدی میگم و وقتی درست شد لایک میکنم ممنونتم شب خوش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.es 5,429
سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان و مدیران سایت
من چند تا از مطالب سایت رو گشتم و حتی یه سورس که فکر میکنم جناب آرتا قرار داده بودن هم دیدم اما مشکلم برطرف نشده
دو تا سوال دارم
1- میخوام تصویری رو که در دیتابیس ذخیره کردم، به عنوان تصویر برای لیست ویو قرار بدم
2-میخوام یه عکس رو در دیتابیس ذخیره کنم(نه از درون برنامه،ادرون نویکت منظورم هست) و بعد در یک ایمیج ویو لودش کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن اگر براتون مقدوره یه راهنمایی در باره ی تغییر سایز تصویر لیست ویو بهم بدید
خیلی خیلی ازتون ممنونم
یا علی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.