User 97 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۹ سلام عرض ادب امکانش هست کمی درمورد شیوه صحیح طراحی متریال دیزاین و کتابخانه هایی که مرتبط با طراحی رابط کاربری در B4X هستند راهنماییم کنید البته خودم هم یکی یکی دارم تمام کتابخانه های انجمن رو چک میکنم ولی اگه نکته ، آموزش یا کتابخانه مهمی رو میشناسید لطفا معرفی کنید بهم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۹ در هم اکنون، Soheil_Miresmaili گفته است : سلام عرض ادب امکانش هست کمی درمورد شیوه صحیح طراحی متریال دیزاین و کتابخانه هایی که مرتبط با طراحی رابط کاربری در B4X هستند راهنماییم کنید البته خودم هم یکی یکی دارم تمام کتابخانه های انجمن رو چک میکنم ولی اگه نکته ، آموزش یا کتابخانه مهمی رو میشناسید لطفا معرفی کنید بهم سلام، بدون کتابخونه هم میتونید طراحی متریال انجام بدید. طراحی متریال تنها به معنای توجه به زیبایی ویوها نیست بلکه رنگ هاهم طراحی متریال دارند. جهت اطلاع بیشتر به سایت رسمی متریال دیزاین مراجعه کنید: https://material.io/design لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
User 97
سلام عرض ادب
امکانش هست کمی درمورد شیوه صحیح طراحی متریال دیزاین و کتابخانه هایی که مرتبط با طراحی رابط کاربری در B4X هستند راهنماییم کنید
البته خودم هم یکی یکی دارم تمام کتابخانه های انجمن رو چک میکنم ولی اگه نکته ، آموزش یا کتابخانه مهمی رو میشناسید لطفا معرفی کنید بهم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.