نیما قبادی 246 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت تمامی کاربران انجمن دوستانی بودند که گفته بودند با پیوست فایل مشکل دارند که بدون شک پیوست کردن هیچ مشکل نداشت خود بنده تست کردم و به اون دسته از کسانی که نمیدوننن به چه شکلی فایل پیوست کنن با عکس توضیح داده میشه خوب قدم اول وقتی یه موضوع جدید ایجاد میکنید زیر موضوع دقیقا مثل شکل زیر {پیوست کردن فایل هست} خوب دیگه همین کاری نداره دیگه وقتی که یه فال رو آپلود کردید به این شکل دوگزینه واستون ظاهر میشه که دیگه اینم معلومه نیازی به توضیح نداره خوب قدم بعدی اینه که حالا ما تاپیک رو ایجاد کردم متاسفانه فایل رو پیوست نکیردیم باید چیکار کنم کافیه که توی همون موضوع اون پستی که قرار بود فایل پیوست براش بزارید رو ویرایش بزنید حالا اگه بازم ویرایش بزنید بازم نمیتونید فایل رو پیوست کنید پس باید بزنید(استفاده از ویرایشگر کامل) تا براتون نشون بده و بتونید فایلتون رو آپلود یا پیوست کنید به این شکل: دوستان حتما حتما هر مشکلی که در انجمن یافتین گزارش بدین تا مشکل حل بشه ممنون از همگی موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ عکسایی که تو انجمن قبلی آپلود کردیم تو این انجمن لود نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اگه تو خود ویبولیتن بوده درسته همه پیوست ها منتقل شده اگه جدا اسکریپتی نصب بوده که بنده اطلاع نداشتم البته امکان افزودنش هم نیست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ مثالش هم همین امضای خودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ آقا سرچ سایت هوزم مشکل داره ها.سرچ که میکنه مطلب رو انتخاب میکنی میگ در سایت موجود نیست با اینکه عنوانش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.