Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت تمامی برنامه نویسیان بیسیک فور اندروید و کاربران این انجمن چطوری می توانیم متن یک لیبل را اسکرول کنیم ؟ من جستجو کردم . تاپیکی نیز در این باره پیدا کردم ... اما وقتی کلیک کردم ارور وجود نداشتن داد . خواهش می کنم کد بذارید ... یا هم آموزش ... ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ببین تو یه اسکرول ویو میسازی بعدش کد های زیر رو (به عنوان مثال) می نویسی: Dim lbl As Label lbl.Initialize("") lbl.Text = "متن" scroll1.Panel.AddView(lbl,0,20dip,100%x,100%y) فقط یادت باشه که من این کد های رو بدون آزمایش نوشتم تو با یکم آزمون و خطا عدد صحیح رو بدست میاری. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ببین تو یه اسکرول ویو میسازی بعدش کد های زیر رو (به عنوان مثال) می نویسی: Dim lbl As Label lbl.Initialize("") lbl.Text = "متن" scroll1.Panel.AddView(lbl,0,20dip,100%x,100%y) فقط یادت باشه که من این کد های رو بدون آزمایش نوشتم تو با یکم آزمون و خطا عدد صحیح رو بدست میاری. با سلام و تشکر فقط شما ارتفاع پنل رو مشخص نکرده بودید ... خودم انجام دادم درست شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام خدمت تمامی برنامه نویسیان بیسیک فور اندروید و کاربران این انجمن
چطوری می توانیم متن یک لیبل را اسکرول کنیم ؟
من جستجو کردم . تاپیکی نیز در این باره پیدا کردم ... اما وقتی کلیک کردم ارور وجود نداشتن داد .
خواهش می کنم کد بذارید ... یا هم آموزش ... ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.