Forutan 28 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۹ سلام دوستان وقت بخیر یک API دارم که داخلش دوتا پارامتر آبجکت وجود داره که محتوای این دو پارامتر باید آرایه باشن ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور یک لیست یا آرایه رو به مپ بدیم { "payment_method": "bacs", "payment_method_title": "Direct", "line_items": [ { "product_id": "120", "quantity": "1" }, { "id": "121", "quantity": "1" } ], "shipping_lines": [ { "method_id": "iran", "method_title": "" } ] } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۹ در 21 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : من خودم با کتابخونه جیسون پیشفرض کار نکردم. ولی جیسونی که گذاشتین رو میتونید با persianjson تولید کنید و سمت سرور بفرستید ممنون مهندس بحث تبدیل به جیسونش نیست جیسونش رو پست میکنم اطلاعات به درستی ثبت میشن اما این دو پارامتر که گفتم ثبت نمیشن چون محتواشون باید به شکل ارایه و لیست باشه این موردشو مشکل دارم که چطور یک لیست رو توی مپ بدم به این پارامتر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ در در 13 فروردین 1400 در 20:11، محمدرضا شاهپیری گفته است : دوست عزیز کتابخونه persianJson قابلیت تولید هر نوع جیسونی رو داره. مثلا جیسون بالایی رو باید به شکل زیر تولید کنید و به سرور بفرستید. سلام مهندس کتابخانه رو تهیه کردم نمونه کدی که دادید واسه آرایه یه بخش دیگه داخل api هست به اینصورت: "billing": { "first_name": "", "last_name": "", "address_1": "", "address_2": "", "city": "", "state": "", "postcode": "", "country": "", "email": "", "phone": "" }, "shipping": { "first_name": "", "last_name": "", "address_1": "", "address_2": "", "city": "", "state": "", "postcode": "", "country": "" } طبق نمونه کدها پیش رفتم بصورت آرایه ارسال میکرد این بخش رو راهنمایی کنید ممنون میشم یکیش رو مثال بزنید کافیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۹ در 11 ساعت قبل، For گفته است : ممنون مهندس بحث تبدیل به جیسونش نیست جیسونش رو پست میکنم اطلاعات به درستی ثبت میشن اما این دو پارامتر که گفتم ثبت نمیشن چون محتواشون باید به شکل ارایه و لیست باشه این موردشو مشکل دارم که چطور یک لیست رو توی مپ بدم به این پارامتر عزیز من متوجه نمیشم اینجا به مپ چه نیازی هست. شما یه جیسون میخواین بفرستین سرور دیگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ در 20 ساعت قبل، For گفته است : سلام مهندس کتابخانه رو تهیه کردم نمونه کدی که دادید واسه آرایه یه بخش دیگه داخل api هست به اینصورت: "billing": { "first_name": "", "last_name": "", "address_1": "", "address_2": "", "city": "", "state": "", "postcode": "", "country": "", "email": "", "phone": "" }, "shipping": { "first_name": "", "last_name": "", "address_1": "", "address_2": "", "city": "", "state": "", "postcode": "", "country": "" } طبق نمونه کدها پیش رفتم بصورت آرایه ارسال میکرد این بخش رو راهنمایی کنید ممنون میشم یکیش رو مثال بزنید کافیه متوجه نشدم عزیز. این جیسون رو میخواین تولید کنید یعنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ در 3 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : متوجه نشدم عزیز. این جیسون رو میخواین تولید کنید یعنی؟ بله مهندس اینم جزئی از جیسونی هست که باید به api پست بشه billing و shipping دو پارامتر از api هست همچون دو پارامتر اول "payment_method": "bacs", "payment_method_title": "Direct", "billing": { "first_name": "", "last_name": "", "address_1": "", "address_2": "", "city": "", "state": "", "postcode": "", "country": "", "email": "", "phone": "" }, "shipping": { "first_name": "", "last_name": "", "address_1": "", "address_2": "", "city": "", "state": "", "postcode": "", "country": "" } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ در 21 ساعت قبل، For گفته است : سلام مهندس کتابخانه رو تهیه کردم نمونه کدی که دادید واسه آرایه یه بخش دیگه داخل api هست به اینصورت: طبق نمونه کدها پیش رفتم بصورت آرایه ارسال میکرد این بخش رو راهنمایی کنید ممنون میشم یکیش رو مثال بزنید کافیه Dim pr As PersianJSONOBject pr.initialaizJsonObject pr.putToJSON("payment_method","bacs") pr.putToJSON("payment_method_title","Direct") '//////////////////////////////////////// Dim billing_obj As PersianJSONOBject billing_obj.initialaizJsonObject billing_obj.putToJSON("first_name","xx") billing_obj.putToJSON("last_name","xx") billing_obj.putToJSON("address_1","xx") billing_obj.putToJSON("address_2","xx") '////////////////////////////////////// Dim shipping_obj As PersianJSONOBject shipping_obj.initialaizJsonObject shipping_obj.putToJSON("first_name","xx") shipping_obj.putToJSON("last_name","xx") shipping_obj.putToJSON("address_1","xx") shipping_obj.putToJSON("address_2","xx") '////////////////////////////////////// pr.putToJSON("billing",billing_obj.DefaultJsonObject) pr.putToJSON("shipping",shipping_obj.DefaultJsonObject) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ در 7 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : از توجه و پاسخگوییتون سپاس جناب شاهپیری آخرشب به سیستم برسم تست میکنم که قطعا درسته فقط یک مورد مونده اینکه line_items که بصورت آرایه باید پست بشه شما دو مورد واسش قرار دادید حالا اگر ما یک لیست داشته باشیم که تعدادش مشخص نباشه راه بهتری واسش نیست؟ مثلا یک آرایه شامل 5 آیتم داریم (این تعداد نامشخص هست) اطلاعاتی که به line_items بصورت آرایه ارسال میشه آیدی محصولاتی هست که در دیتابیس وجود داره حالا چه روشی رو پیشنهاد میکنید که آیدی هرمحصول رو به این آرایه اضافه کنیم بعد جیسون تولید و ارسال بشه؟ ممنون از لطفتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۰ تعداد مجهول "line_items": [ { "product_id": "120", "quantity": "1" }, { "product_id": "121", "quantity": "1" }, { "product_id": "122", "quantity": "1" }, { "product_id": "123", "quantity": "1" }, { "id": "124", "quantity": "1" } ] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۴۰۰ در 15 ساعت قبل، For گفته است : بروزرسانی ... جناب مهندس شاهپیری لطفا راهنمایی کنید همچنان منتظرم دوست عزیز این موارد به عهده خودتون هست دیگه راهنمایی های لازم انجام شده. شما یه لیست دارین که توش چندتا آیتم(مدل) هست. یه حلقه بنویسید و توش پیمایش کنید دیگه. Type model(product_id As string,quantity As string) Dim list_item As list=generate list items hear For Each item As model In list_item Dim line_item As PersianJSONOBject line_item.initialaizJsonObject line_item.putToJSON("product_id",item.product_id) line_item.putToJSON("quantity",item.quantity) prArray.putToJSON(line_item.DefaultJsonObject) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۹ در در 29 اسفند 1399 در 08:34، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز من متوجه نمیشم اینجا به مپ چه نیازی هست. شما یه جیسون میخواین بفرستین سرور دیگه. با سلام، ضمن تبریک سال نو و آرزوی موفقیت مهندس جان، جیسونی که قرار گرفته ناقص هست و عرض کردم چندین پارامتر هست ک چندتا از پارامترها باید بصورت آبجکت پست بشن که باید در مپ قرار بگیرن این بخش از api رو واسه شما قرار دادم که ساختار این دو پارامتر رو ببینید وگرنه پارامترهای api بیشتر هست به همین دلیل و با توجه به نیاز باید توی مپ قرار بگیرن الان اینجور فرض کنیم یک پارامتر داریم به اسم line_items که باید بهش مقداردهی کنیم توی این مورد راهنمایی کنید که یک پارامتر داریم به اسم line_items که ورودیش بصورت آرایه باید باشه یعنی یک آرایه رو برابر این پارامتر line_items کنیم و بعد به سرور پست کنیم امیدوارم منظورمو رسونده باشم (قرار دادن یک آرایه یا لیست در یک پارامتر) مثلا پارامتر payment_method ورودی استرینگ میگیره به خودش که مقدار basc بهش دادیم حالا پارامتر line_items ورودی آرایه باید بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۴۰۰ در در 8 فروردین 1400 در 21:02، For گفته است : دوستان عزیز کسی راهی سراغ نداشت مشکل ما حل شه؟! دوست عزیز کتابخونه persianJson قابلیت تولید هر نوع جیسونی رو داره. مثلا جیسون بالایی رو باید به شکل زیر تولید کنید و به سرور بفرستید. Dim pr As PersianJSONOBject pr.initialaizJsonObject pr.putToJSON("payment_method","bacs") pr.putToJSON("payment_method_title","Direct") Dim prArray As PersianJSONArray prArray.initializeDefault Dim line_items1 As PersianJSONOBject line_items1.initialaizJsonObject line_items1.putToJSON("product_id","120") line_items1.putToJSON("quantity","1") prArray.putToJSON(line_items1.DefaultJsonObject) '''''''''''''''''''''''''''''''''''' Dim line_items2 As PersianJSONOBject line_items2.initialaizJsonObject line_items2.putToJSON("product_id","121") line_items2.putToJSON("quantity","1") prArray.putToJSON(line_items2.DefaultJsonObject) '''''''''''''''''''''''''''''''''''' Dim prArray2 As PersianJSONArray prArray2.initializeDefault Dim shipping_lines1 As PersianJSONOBject shipping_lines1.initialaizJsonObject shipping_lines1.putToJSON("method_id","iran") shipping_lines1.putToJSON("method_title","") prArray2.putToJSON(shipping_lines1.DefaultJsonObject) pr.putToJSON("line_items",prArray.DefaultJsonArray) pr.putToJSON("shipping_lines",prArray2.DefaultJsonArray) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۹ در 5 ساعت قبل، For گفته است : سلام دوستان وقت بخیر یک API دارم که داخلش دوتا پارامتر آبجکت وجود داره که محتوای این دو پارامتر باید آرایه باشن ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور یک لیست یا آرایه رو به مپ بدیم سلام. سوالتون گنگه عزیز بیشتر توضیح بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۴۰۰ دوستان عزیز کسی راهی سراغ نداشت مشکل ما حل شه؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۹ در 19 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام. سوالتون گنگه عزیز بیشتر توضیح بدین سلام مهندس یه api دارم که باید چند پارامتر بهش پست بشه دوتا از این پارامتر ها که به نام های line_items و shipping_lines هست که ورودی این دوتا پارامتر طبق مستندات api باید آرایه بهشون بدیم پارامترهای دیگه مشکلی ندارن توی جیسونی که به api ارسال میکنم پارامترهای دیگه با موفقیت ثبت میشن اما این دو پارامتر رو نتونستم ثبت کنم و سوالم اینه چطور ورودی های این دو پارامتر رو بصورت لیست بهشون بدم نمونه کد جیسون رو ببینید مشخصه که در چه قالبی باید پارامترها ارسال بشن ممنون از توجه شما جناب شاهپیری که اگر نباشید نصف تاپیک ها بی پاسخ میمونن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۹ من خودم با کتابخونه جیسون پیشفرض کار نکردم. ولی جیسونی که گذاشتین رو میتونید با persianjson تولید کنید و سمت سرور بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۴۰۰ دوستان عزیز کسی راه حلی نداشت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۴۰۰ بروزرسانی ... جناب مهندس شاهپیری لطفا راهنمایی کنید همچنان منتظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دانشجو 39 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۰ سلام در کنار پاسخ مهندس شاهپیری، به این تکه کد هم نگاهی بنداز برادر Dim parser As JSONParser parser.Initialize("json") Dim root As Map = parser.NextObject Dim shipping_lines As List = root.Get("shipping_lines") For Each colshipping_lines As Map In shipping_lines Dim method_id As String = colshipping_lines.Get("method_id") Dim method_title As String = colshipping_lines.Get("method_title") Next Dim payment_method_title As String = root.Get("payment_method_title") Dim line_items As List = root.Get("line_items") For Each colline_items As Map In line_items Dim quantity As String = colline_items.Get("quantity") Dim product_id As String = colline_items.Get("product_id") Next Dim payment_method As String = root.Get("payment_method") این در زمان دریافت جیسون هست.شما زحمت ساختن جیسون بکش که به این صورت احتمالا بتونین بهتر متوجه بشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۴۰۰ در 3 ساعت قبل، For گفته است : دوستان عزیز کسی راه حلی نداشت؟ سلام شما باید از مدل و حلقه استفاده کنید توی حلقه پیمایش کنید و جیسون رو بساید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۴۰۰ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام شما باید از مدل و حلقه استفاده کنید توی حلقه پیمایش کنید و جیسون رو بساید سلام مهندس کار با مدل و حلقه رو بلدم همچنین پیمایش جایگزاری داخل جیسون رو درک نکردم با کتابخانه شما اگر ممکن هست یه مثال ریز بزنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Forutan 28
سلام دوستان وقت بخیر
یک API دارم که داخلش دوتا پارامتر آبجکت وجود داره که محتوای این دو پارامتر باید آرایه باشن
ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور یک لیست یا آرایه رو به مپ بدیم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.