حمید زارع 331 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ توسط این تابع میتونید اعداد رو سه تا سه تا از هم جدا کنید اگه کسی برعکسشو پیدا کرد بذاره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ با کتابخونه maskedittext خیلی راحت اعداد رو به دلخواه جدا سازی کنین Dim mask As MaskedEditText Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) mask.Initialize("mask") mask.Format = "####-####-####-####" Activity.AddView(mask,0,0,100%x,10%y) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ آقای زارع ممنون خودم پیدا کردم ... فقط یه چیز دیگه چرا وقتی اعداد رد که پاک میکنیم بعد که تموم میشه 0 رو نشون میده ؟ میشه کاریش کرد که این 0 رو هم نشون نده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ این کدها رو جایگزین کدهای قبلی کنید درست میشه Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) Dim D As Double 'این متغیر رو برای این ایجاد میکنیم که عدد رو برای محاسبه درونش قرار بدیم Dim S,N,O As String n=New.Replace(",","") O=Old.Replace(",","") If O<>N Then EditText1.Text=EditText1.Text.Replace(",","") S=EditText1.Text If IsNumber(s) =True And S<>"0" Then 'برای تبدیل رشته به عدد از این شرط استفاده میکنیم D=s EditText1.Text=NumberFormat(D,0,0) 'جدا کردن عددها توسط تابع مربوطه End If End If EditText1.SelectionStart=EditText1.Text.Length 'این قسمت خیلی مهمه اگه میخای بدونی چه کار میکنه این قسمت رو حذف کن ببین چی میشه!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ این الان هیچ فرقی نکرده آقای زارع. الان همه چی درسته بجز اینکه وقتی اعداد رو پاک میکنی 0 نشون میده میخوام اگه امکانش باشه این صفر رو هم نشون نده و hint مربوط به edittext رو از اول گذاشته بودم نمایش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ این هم سورس جدید با خواسته های جدید شما ... http://s6.picofile.com/file/8194538876/Number_to_Currency.rar.html یه دکمه هم این کنار هست به نام "پسندیدم" اگه گاهی وقتا استفاده کنید بد نیس !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه واقعا زحمت کشیدی آقای زارع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erayan 23 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام، برای مقدار ورودی کاربر که در ادیت باکس وارد می کنه چطور میشه 3 رقم، 3 رقم عدد رو نشون داد؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اینم برعکسش : Sub ConvertMoneytoNum(S As String) Dim Num as Int S=S.Replace(",","") Num=S Return Num End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ تابع NumberFormat : Dim S as String S="123456789" s=NumberFormat(s,0,0) 'خروجی میشه "123,456,789" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز میشه یه سورس ساده بذارین... من هم از این کدها استفاده میکنم ولی جدا نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ به روی چشم دارم واستون مینویسم توی تاپیک مربوط به خودش میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اینم سورس تبدیل عدد به پول و برعکس باقابلیت انجام اعمال ریاضی روی رشته مربوطه http://s6.picofile.com/file/8194474692/Number_to_Currency.rar.html رمز : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یه سوال امکانش هست اعداد رو 4 رقم 4 رقم جدا کنیم ؟ با این کد ؟ Dim S as String S="123456789" s=NumberFormat(s,0,0) 'خروجی میشه "123,456,789" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ بله فکر میکنم میشه الان دسترسی به کامپیوتر ندارم تست کنم فکر میکنم یکی از مقدارهای درون پرانتز باشه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ نمیدونم والا ولی هرچی اعداد داخل پرانتز رو عوض کردم نشد... حالا ان شالله شما بتونین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دوستای عزیز پیداش کردم از کتاب خونه maskedittext استفاده کردم درست شد.. ممنون از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه آقای زارع عزیز.... فقظ یه سوال حالا اگه بخوام یه دکمه بذارم که روش کلیک کردم به اون شماره مثلا 123.456.79 زنگ بزنه ولی بدون این جدا کننده ها یعنی به این شماره 12345679 زنگ بزنه چیکار باید بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
توسط این تابع میتونید اعداد رو سه تا سه تا از هم جدا کنید
اگه کسی برعکسشو پیدا کرد بذاره ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.