farshad585 10 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام دوستان عزیز... من دنبال یه برنامه می گردم که بتونم باهاش سایر برنامه های گوشیم را باز کنم یعنی وارد اون برنامه بشم و از داخلش برنامه های واتساپ و وایبر و... را باز کنم. لطفا من را راهنمایی فرمایید... با تشکر میرشکاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ این کد باز کردن یه برنامه داخل گوشی دیگه باقیش با خودتون: Dim Intent1 As Intent Intent1.Initialize(Intent1.ACTION_MAIN, "") Intent1.SetComponent("نام پکیج برنامه/.HomeActivity") StartActivity(Intent1) مثلا میتونید لیست برنامه های گوشی رو بگیرید و بااون از کاربر بخواید که کدوم برنامه هارو میخواد باز کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mpower 0 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام من یه اینتنت میخوام که وای فای و جی پی اس رو از داخل ویجت خاموش و روشن کنه کسی داره ایا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام من یه اینتنت میخوام که وای فای و جی پی اس رو از داخل ویجت خاموش و روشن کنه کسی داره ایا؟ دوست عزیز سوالتون رو تو یه تاپیک جدا مطرح کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farshad585 10
با سلام
دوستان عزیز... من دنبال یه برنامه می گردم که بتونم باهاش سایر برنامه های گوشیم را باز کنم
یعنی وارد اون برنامه بشم و از داخلش برنامه های واتساپ و وایبر و... را باز کنم.
لطفا من را راهنمایی فرمایید...
با تشکر
میرشکاری
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.