mohammade79 127 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بچه ها یه چیز جالب بگم بهتون بازار دیروز زد حساب کاربری پنلمو که برای انتشار برنامه ها بود، دامپپپپپپپ بستش نامرد ، حالا باید چی کار کنم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ بهشون ایمیل بده دیگه. حتما دلیلی داشته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اره یه کارایی کردم که نباید می کردم، من نرم افزار نصب ویندوز xp در اندروید رو بهش با تبلتم 4 تا نظر5 ستاره دادم و نرم افزار هک بازی aa رو هم همین طور که ناگهان بازار بهم ایمیل داد با بررسی الگو ها مشکوک حساب شما تا اطلاع ثانوی مسدود می باشد یه چنین چیزی حالا 3 روز ایمیل میدم انگار نه انگار... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ به ایمیل [email protected] ایمیل بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammade79 127
سلام بچه ها یه چیز جالب بگم بهتون بازار دیروز زد حساب کاربری پنلمو که برای انتشار برنامه ها بود، دامپپپپپپپ بستش نامرد ، حالا باید چی کار کنم...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.