majid hacker 0 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۴۰۰ سلام دوستان من چجوری میتونم در اندروید 10 به بالا لیست فایل های حافظه تلفن رو بگیرم؟ اسم تمام فایل های موجود در حافظه به صورت لیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دانشجو 39 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۴۰۰ سلام برای حافظه داخلی می تونید از کد زیر استفاده کنی Sub GetListFiles(dir As String) Dim list_files As List Dim list_folders As List list_folders.Initialize list_files=File.ListFiles(dir) For i= 0 To list_files.Size -1 If File.IsDirectory(dir, list_files.Get(i))=false Then list_folders.Add(list_files.Get(i)) End If Next Return list_folders End Sub برای کار با حافظه خارجی اعم از SD Card و Usb متصل از طریق Otg با کلاسی که براش نوشتن می تونین کار کنین لینک دسترسی به کلاس مربوط به کار با فایل های حافظه خارجی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid hacker 0 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۴۰۰ در 8 ساعت قبل، دانشجو گفته است : سلام برای حافظه داخلی می تونید از کد زیر استفاده کنی Sub GetListFiles(dir As String) Dim list_files As List Dim list_folders As List list_folders.Initialize list_files=File.ListFiles(dir) For i= 0 To list_files.Size -1 If File.IsDirectory(dir, list_files.Get(i))=false Then list_folders.Add(list_files.Get(i)) End If Next Return list_folders End Sub برای کار با حافظه خارجی اعم از SD Card و Usb متصل از طریق Otg با کلاسی که براش نوشتن می تونین کار کنین لینک دسترسی به کلاس مربوط به کار با فایل های حافظه خارجی ممنونتم فقط دوست عزیز من متوجه نشدم چجوری استفاده کنم میخوام همرو بریزه تو ی String و ذخیره کنم تو حافظه لطفا پرمیشن های منیفست هم بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid hacker 0
سلام
دوستان من چجوری میتونم در اندروید 10 به بالا
لیست فایل های حافظه تلفن رو بگیرم؟
اسم تمام فایل های موجود در حافظه به صورت لیست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.