Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان تو این تاپیک هر کی می تونه برای قسمت های مختلف انجمن کار گرافیکی انجام بده یا علی . بگذاره همین جا . البته اگر مدیران اجزه بدن باشه این تاپیک . اگر کار درستی نکردم تاپیک رو حذف کنید . این هدر رو خودم طراحی کردم : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
top206 34 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ ویرایش شد .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ ویرایش شد ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
top206 34 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اوکی اینم psd یکی از هدر هایی که واسه سایت زده بودم http://s3.picofile.com/file/8191749300/1.psd.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اینم من درست کردم خوب وقت نذاشتم اگه بهترشو میخواید بگید من درست کنم: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اینم من درست کردم خوب وقت نذاشتم اگه بهترشو میخواید بگید من درست کنم: آره خیلی روش کار کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ برای چی میخوای؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ برای چی میخوای؟ منظورتون رو درست نفهمیدم . برای من که نیست برای هیدر های انجمن هست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VAHIDv7 101 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ درود اینم لایه باز هدر اتجمن http://ghalebgraph.ir/%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D9%85.html ای کاش از هدر اختصاصی استفاده میشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ منظورتون رو درست نفهمیدم . برای من که نیست برای هیدر های انجمن هست . هنوزم میشه نظر داد یا چیزی فرستاد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ هنوزم میشه نظر داد یا چیزی فرستاد ؟درسته کهماهی رو وقت از آب بگیر تازس! اما دیگه انجمن دوباره درست و خوب شده و کامل؛ حالا شما اگه طرحی داری بزار! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ http://s6.picofile.com/file/8205495126/Untitled_1.jpg امیدوارم خوب بوده باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.