VAHIDv7 101 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ درود بردوستان عزیز من خیلی خیلی به ساخت پسزمینه زنده نیاز دارم و اگه از دوستان کسی بلده یاد ما هم بده خیلی خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VAHIDv7 101 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ درود کسی نیست خیلی خیلی نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VAHIDv7 101 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ دمتون گرم فقط چون تازه کارم چیزی بلد نیستم میدم کسی برام اوکیش کنه خیلی مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VAHIDv7 101 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ درودی دیگر باهم کسی نبود کمک کنه / :( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ من سورسی ندیدم اما از کتابخانه اش کمک بگیرید داکیومنتش تو سایت b4x هست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ من سورسشو دارم ولی متاسفانه تو اون یکی ویندوزمه (سه تا ویندوز سر کامپیوترم نصبه ) هر وقت بهش دستیابی پیدا کردم برات میفرستم اگه تونستم پیداش کنم میون اون همه سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید این یک نمونه سورس » دانلود پسورد : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام سرچ کنید مطالبی هست در موردش... اگر هم پیدا نکردید بگید فکر کنم یه سورس داشته باشم در این رابطه. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VAHIDv7 101 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ مرسی چیزی نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ http://www.b4x.com/android/forum/threads/android-live-wallpaper-tutorial.12605/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
VAHIDv7 101
درود بردوستان عزیز
من خیلی خیلی به ساخت پسزمینه زنده نیاز دارم و اگه از دوستان کسی بلده یاد ما هم بده خیلی خیلی ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.