vahid_d_0101 31 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام من داخل File.DirAssets چندتا پوشه درست کردم که داخلش اهنگه حالا میخوام اهنگ ها را پخش کنم ولی هیچ طوری نمیتونم ادرس پوشه داخل File.DirAssets را به مدیا پلیر بدم همش میگه فایل وجود نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ کسی نمیتونه جواب بده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت شما دوست گرامی میتونید از این کد استفاده کنید Sub playe1_Click b2 = Sender audio.Load(File.DirAssets,"zang"&b2.Tag&".mp3") If playe1.Bitmap = b2.Bitmap Then audio.Pause 'b2.Text = "Play" b2.SetBackgroundImage(bitmap2) Else audio.Play ' b2.Text = "Pause" b2.SetBackgroundImage(bitmap1) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ چجوری پوشه هایی که به پوشه file پروزه اضافه کردم رو به برنامه معرفی کنم و چجوری ادرس دهی کنم الان من یه پوشه ساختم تو مسیرDirAssets به نام 1 و یه فایل هم داخلش دارم به نام m.txt اما با اینکه این کد رو مینویسم File.GetText(File.DirAssets&"/1","m.txt") میگه وجود نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ پوشه ای داخل File.DirAssets یعنی داخل File.DirAssets یه پوشه دارم به نام اهنگ حالا اونجا اهنگها هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ فکر کن اسم پوشه ات music هستش و یه آهنگ به نام m.mp3 داری: Dim mp1 As MediaPlayer mp1.Initialize("mp1") mp1.Load(File.DirAssets&"/music","m.mp3") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ m.Load(File.DirAssets&"/ahang","file.mp3") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ چجوری پوشه هایی که به پوشه file پروزه اضافه کردم رو به برنامه معرفی کنم و چجوری ادرس دهی کنم الان من یه پوشه ساختم تو مسیرDirAssets به نام 1 و یه فایل هم داخلش دارم به نام m.txt اما با اینکه این کد رو مینویسم File.GetText(File.DirAssets&"/1","m.txt") میگه وجود نداره باید اینجوری تعریف کنی ینی اسم پوشه رو همراه اسم فایل jتو قسمت filename بیاری مثل زیر به جای , دقت کن File.GetText(File.DirAssets,"/foldername/m.txt") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
با سلام من داخل File.DirAssets چندتا پوشه درست کردم که داخلش اهنگه حالا میخوام اهنگ ها را پخش کنم ولی هیچ طوری نمیتونم ادرس پوشه داخل File.DirAssets را به مدیا پلیر بدم
همش میگه فایل وجود نداره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.