اندرویدستان 90 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۴۰۰ سلام میخواستم بدانم چطور اپلیکیشن را در اندروید 10 و 11 تست کنم شبیه ساز برای اینکار نداریم؟ برنامه AVD Manager من کار نمیکنه اگر شبیه ساز آنلاین هم بود خوبه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۴۰۰ درود شبیه ساز genymotion اندروید 10 رو داره میتونید ران بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۴۰۰ آخرین ورژنی که استفاده میکنه 7 هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۴۰۰ اپدیت کنید 10 هم داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۴۰۰ در در 5 فروردین 1400 در 23:52، Mr Silence گفته است : درود شبیه ساز genymotion اندروید 10 رو داره میتونید ران بگیرید سلام میشه لطف کنید نحوه کانکت کردنش به b4a توضیح بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۴۰۰ روش اتصال خاصی نداره شبیه ساز اجرا کنید از برنامتون ران بگیرید اگه با مشکل اتصال مواجه شدید وارد settings شبیه ساز بشید سربرگ adb باز کنید گزینه Use custom Android SDK tools را فعال کنید روی browse بزنید ادرس پوشه sdk رو بهش بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
سلام
میخواستم بدانم چطور اپلیکیشن را در اندروید 10 و 11 تست کنم
شبیه ساز برای اینکار نداریم؟
برنامه AVD Manager من کار نمیکنه
اگر شبیه ساز آنلاین هم بود خوبه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.