mehran7880 33 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من می خواستم مثلا وقتی تو فرمم روی یک باتون کلیک کردم یه منو وسط صفحه واسش باز بشه چطور باید این کار رو کرد؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ با کتابخانه id میتونی اینکارو بکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ ببین منو از چه نوعی میخوای؟یه عکسی فیمی چیزی از منو بزار... آره با کتابخونه id میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ میشه راهنمایی کنین که چجوری میشه؟ من کار کردن با کتابخونه ها رو زیاد بلد نیستم یه منوی معمولی میخوام. تو صفحه یه listview دارم. میخوام هروقت رو آیتم های اون کلیک شد یه چند تا باتون وسط صفحه نشون بده انگار تو کامپیوتر مثلا کلیک راست کردی چیز خاصی مد نظرم نیست ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مهران جان اینجوری که شما میگی، میتونی یه پنل یا لیست ویو یا هرچیزی رو جایی که میخوای قرار بدی و در محیط کد نویسی برای مثلا دکمه، ابتدا نامرئی میکنی و بعد میگی وقتی روی لیست ویو کیلیک شد،نمایش بده البته اینکارو برای چند تا ویو هم میتونی انجام بدی button1.visible = false label1.visible = false Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)if value = 1 then button1.visible = truelabel1.visible = trueEnd iFEnd Sub موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ خب اگه چیز خاصی مد نظرت نیست کتابخونه id رو برات پیوست کردم...دانلودش کن و باهاش کار کن...کار باهاش البته آسونه نگران نباش یه فانکشن بیشتر نداره. id.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ و در ضمن از InputList هم میتونید استفاده کنید. بدون نیاز به کتابخونه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مهران جان اینجوری که شما میگی، میتونی یه پنل یا لیست ویو یا هرچیزی رو جایی که میخوای قرار بدی و در محیط کد نویسی برای مثلا دکمه، ابتدا نامرئی میکنی و بعد میگی وقتی روی لیست ویو کیلیک شد،نمایش بده البته اینکارو برای چند تا ویو هم میتونی انجام بدی button1.visible = false label1.visible = false Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)if value = 1 then button1.visible = truelabel1.visible = trueEnd iFEnd Sub موفق باشی درسته ولی می خواستم یه از یه روش اصولی استفاده کنم. بازم ممنون خب اگه چیز خاصی مد نظرت نیست کتابخونه id رو برات پیوست کردم...دانلودش کن و باهاش کار کن...کار باهاش البته آسونه نگران نباش یه فانکشن بیشتر نداره. من id رو به شکل dim id as id تعریف کردم بعد وقتی خواستم از اون استفاده کنم هیچی واش نیاورد. نتوستم استفاده کنم. شرمنده و در ضمن از InputList هم میتونید استفاده کنید. بدون نیاز به کتابخونه. خیلی ممنون از راهنماییت ولی اگه میشه نحوه استفاده رو به من بگو ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3312-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-id-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran7880 33
سلام
خسته نباشید
من می خواستم مثلا وقتی تو فرمم روی یک باتون کلیک کردم یه منو وسط صفحه واسش باز بشه
چطور باید این کار رو کرد؟ ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.