Ali Ahmadi200079 0 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۴۰۰ سلام بر همگی بنده قصد دارم در یکی از sub های برنامه ام موسیقی پخش کنم میشه کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۴۰۰ در در 8 فروردین 1400 در 11:00، Ali Ahmadi200079 گفته است : سلام بر همگی بنده قصد دارم در یکی از sub های برنامه ام موسیقی پخش کنم میشه کمکم کنید سلام همونطور که Mr.Man هم گفتن باید از متغیر mediaplayer استفاده کنید نحوه استفاده: Dim mp As MediaPlayer mp.Initialize2("mp") mp.Load(File.DirAssets , "نام فایل.mp3") mp.Play موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Man 33 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۴۰۰ از کتابخونه medianplayer استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Ali Ahmadi200079 0
سلام بر همگی بنده قصد دارم در یکی از sub های برنامه ام موسیقی پخش کنم میشه کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.