Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بچها چطور میشه از دوربین جلو استفاده کرد و تصویرش رو در یک پنل نمایش داد ؟؟ با کتابخانه advancecamer خواستم انجام بدم ارور میداد... اگه یه مثلا خوب برام بزنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید تو کامپیوترم بود داشت خاک میخورد FrontCamera- LyndonBermoy.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ آقا ببخشید اسپم محصوب میشه ولی آقا حسین خیلی ممنون واقعا خیلی بهش نیاز داشتم دمت گرم حسین جان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ لطفا کتابخانه advancecamer را قرار دهید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ لطفا کتابخانه advancecamer را قرار دهید. سلام بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ برای من این خط قرمز میشود Dim FC As CameraFront کتابخانه میخواهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ برای من این خط قرمز میشود Dim FC As CameraFront کتابخانه میخواهد دوست عزیز بالا آقا شایان کتابخانش رو گذاشته که. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ کتابخانه رو فعال کردم ولی باز قرمزه و ارور میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Alireza.Ghafari 2,104
سلام بچها چطور میشه از دوربین جلو استفاده کرد و تصویرش رو در یک پنل نمایش داد ؟؟
با کتابخانه advancecamer خواستم انجام بدم ارور میداد...
اگه یه مثلا خوب برام بزنید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.