Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی لایه باز لیست زیر رو داره ؟ 1 - باتن ها 2 - هدر برنامه 3 - بک گراند 4 - آیکون ها 5 - دکمه های بک و ... 6 - لایه باز متریال یا اندروید psd برای دیزاین برنامه . هر رنگ یا اندازه ای اشکال نداره . می خوام یه مجموعه جمع کنم !! ممنون . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ درود می تونی از سایت زیر کمک بگیری: http://ui-cloud.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ تو گوگل تک تک بنویس میاد مثل: button لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان اگر هنوز هم کسی داره بگید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
top206 34 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ من میتونم طراحی کنم ! ولی رایگان کار نمیکنم ! اگه دوست داشتید مورد کاریتون رو پیام خصوصی کنید تا ببینم چی میخواید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ من میتونم طراحی کنم ! ولی رایگان کار نمیکنم ! اگه دوست داشتید مورد کاریتون رو پیام خصوصی کنید تا ببینم چی میخواید ! من خودم که طراحی بلدم . می خوام که از سایت ها جمع آوری کنم .. مثلا یه طرح لایه داشته باشم . مثل طرح متریال . بازم ممنون ولی من نمی خوام هزینه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
top206 34 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اون که تو اینترنت پره ! ولی اگه طراح ux , ui خواستی من هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ آقا اینم شد سوال ؟ گوگل رو گذاشتن واسه این کارا دیگه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.