User 97 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۴۰۰ البته دیگه عادت کردم به پول دادن واسه سورس های رایگان ... سلام بزرگواران قبلا سورس زیر در انجمن به صورت رایگان منتشر شده و مثل این که بعضی از دوستان هم اجراش کردن , مشکلی هم نداشتن اما من با باز کردن سورس به اخطار زیر خرودم و از اونجایی که تجربم کمه بازم مجبورم در انجمن سوالمو بپرسم خواهشا راهنمایی کنید مگرنه مجبورم واسه چیزی که رایگانش هست پول بدم بحث پولش نیست واقعا ، تاحلا نیازمند هر کتابخانه ای شدم خریدمش ولی حقیقتا حال گیریه واسه سورس رایگان پول بدی اینم خطا : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۴۰۰ سلام، دوست عزیز این ارور میگه که sleep خودش یک دستور هست و نمیتونید از این نام برای یک تابع استفاده کنید. برای حل این مشکل کنار sleep یدونه ۱ اضافه کنید تا درست بشه بدین شکل: sleep1 راستی فراموش نکنید کنار بقیه sleep ها هم که مربوط به فراخوانی این تابع میشه یدونه عدد ۱ اضافه کنید در غیر اینصورت صددرصد به مشکل بر میخورید چون اگه sleep همینجوری بمونه از تابع شما استفاده ای نخواهد شد و ماشین مجازی جاوا در اندروید فکر خواهد کرد که کدهای بعدی را با مقداری تاخیر به اجرا در بیاورد و این مشکل بدلیل اشتباه کامپایلر خواهد بود. شما کاری نداشته باشید هر کجا sleep دیدین کنارش یدونه ۱ اضافه کنید. احتمالا برنامه نویس این سورس به این خاطر این نام رو گذاشته و اون موقع خطایی گرفته نشده که نسخه B4A قدیمی بوده و در نسخه های جدید متد sleep به هسته اضافه شده. موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
User 97
البته دیگه عادت کردم به پول دادن واسه سورس های رایگان ...
سلام بزرگواران قبلا سورس زیر در انجمن به صورت رایگان منتشر شده و مثل این که بعضی از دوستان هم اجراش کردن , مشکلی هم نداشتن
اما من با باز کردن سورس به اخطار زیر خرودم و از اونجایی که تجربم کمه بازم مجبورم در انجمن سوالمو بپرسم
خواهشا راهنمایی کنید مگرنه مجبورم واسه چیزی که رایگانش هست پول بدم
بحث پولش نیست واقعا ، تاحلا نیازمند هر کتابخانه ای شدم خریدمش
ولی حقیقتا حال گیریه واسه سورس رایگان پول بدی
اینم خطا :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.