Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان . اگر من یک for تعریف کنم و بزارم مثلا 50 تا . بعد توش بنویسم که پیامک رو بفرسته به فلان شماره با فلان متن . آیا این کار ممکنه ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ تایمر رو برای همین مواقع استفاده میشه یه همچین کدی میشه: Sub Globals Dim p As PhoneSms Dim T As Timer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") t.Initialize("T",1000) t.Enabled = True End Sub Sub T_Tick p.Send("989338810122","Basic4Android.Org") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ بله میشه. ساختار حلقه for رو که بلدید دیگه نمی نویسم...ولی خب کد ارسال پیامک اینه (کتابخونه Phone یادت نره) Dim p As PhoneSms p.Send("شماره","متن") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ یک ایرادی هم داره اینه که احتمال هنگ کردن گوشی هم زیاده. و اگه بتونید با یک تایمر وقفه بندازید خوبه. و یا اصلا بدون حلقه هم میتونید انجام بدید.به چندین شمل میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ چطوری می تونم کاری کنم که مثلا هر یک ثانیه یکی بفرسته ؟؟؟ ممنون از همه ی دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ تایمر رو برای همین مواقع استفاده میشه یه همچین کدی میشه: Sub Globals Dim p As PhoneSms Dim T As Timer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") t.Initialize("T",1000) t.Enabled = True End Sub Sub T_Tick p.Send("989338810122","Basic4Android.Org") End Sub سلام این خط : t.Initialize("T",1000) واحدش به چیه . میلی ثانیه یا ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ بله هر هزار تا میشه یک ثانیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام دوستان .
اگر من یک for تعریف کنم و بزارم مثلا 50 تا . بعد توش بنویسم که پیامک رو بفرسته به فلان شماره با فلان متن .
آیا این کار ممکنه ؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.