Amral 83 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ در 21 دقیقه قبل، Ppr گفته است : آقا لطفا بگید که این پوشه ساپورت رو از کجا دان کنیم که مشکلی تو این متریال دیزاین نداشته باشیم آپدیت هم باشه با این چی کنم اخه پلتفرم رو هم از اندروید 6 به 5.1.1 تغیر دادم که با اون فایل xml و پوشه ساپورت هماهنگ باشه اما... چی باید بکنم؟؟؟ اول باید این گزینه ای که علامت زده شده رو از توی sdk اپدیت کنی برای اپدیت از طریق خود sdk به تاپیک زیر مراجعه کن: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ آقا گزینه کامپیل باید رو چی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، Ppr گفته است : آقا لطفا بگید که این پوشه ساپورت رو از کجا دان کنیم که مشکلی تو این متریال دیزاین نداشته باشیم آپدیت هم باشه با این چی کنم اخه پلتفرم رو هم از اندروید 6 به 5.1.1 تغیر دادم که با اون فایل xml و پوشه ساپورت هماهنگ باشه اما... چی باید بکنم؟؟؟ یه اسکرین شات از SDK تون بگیرید بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ این هم اسکرین شات راستی اول که سورس متریال دیزاین رو باز می کنم این ارور رو میده که همون ارور موقع ران گرفتنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ یعنی sdk مشکل داره اول که سورس رو باز می کنم ها همین ارور می یاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ در 15 دقیقه قبل، Ppr گفته است : یعنی sdk مشکل داره اول که سورس رو باز می کنم ها همین ارور می یاد احتمالا پوشه ساپورتتون مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ فکر کنم ورژنش با appcompat 3.2 نمی خونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ در 47 دقیقه قبل، Ppr گفته است : فکر کنم ورژنش با appcompat 3.2 نمی خونه فکر کنم بروز نیستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ با این ارور چی کار باید کرد این هم عکس از اس دی کی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ در 12 دقیقه قبل، Ppr گفته است : با این ارور چی کار باید کرد این هم عکس از اس دی کی api که باهاش کامپایل میکنی رو 25 انتخاب کن تارگت رو الان چیزی انتخاب کردی که داری با api خیلی پایین تر کامپایل میکنی اون منابع رو نداره تارگت رو بگذار روی 22 و با api 25 کامپایل کن حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ الان این ارور رو میده این هم مانیفیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ با اپ کامپت 3.30 هم کار می کنم این سورس رو هم از یه تایپیکی تو همین جا گرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ سلام اگر مشکلتون حل نشده میتونید به خود آقای سلطانیان از طریق تلگرام پیام بدید تا پشتیبانی رو براتون انجام بدن آیدی تلگرامشون : Mohsensoltaniyan باهاشون هماهنگی شده که چون وقت ندارن انجمن حضور داشته باشن از طریق تلگرام پشتیبانی میکنند کاربران عزیز رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۵ مثل این که ایشون وقت ندارن پاسخ بدن اگه میشه همین جا کمکم کنین مشکلم حل شه شما فقط به من بگین این ارور از چیه خیلی رو اعصابه این رو حل کنم دیگه راحت میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sun2rise 18 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ نمونه اپلیکیشنی که دادید هم نصب نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.