Amral 83 ارسال شده در 12 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2016 در 21 دقیقه قبل، Ppr گفته است : آقا لطفا بگید که این پوشه ساپورت رو از کجا دان کنیم که مشکلی تو این متریال دیزاین نداشته باشیم آپدیت هم باشه با این چی کنم اخه پلتفرم رو هم از اندروید 6 به 5.1.1 تغیر دادم که با اون فایل xml و پوشه ساپورت هماهنگ باشه اما... چی باید بکنم؟؟؟ اول باید این گزینه ای که علامت زده شده رو از توی sdk اپدیت کنی برای اپدیت از طریق خود sdk به تاپیک زیر مراجعه کن: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 12 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2016 آقا گزینه کامپیل باید رو چی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 12 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2016 در 1 ساعت قبل، Ppr گفته است : آقا لطفا بگید که این پوشه ساپورت رو از کجا دان کنیم که مشکلی تو این متریال دیزاین نداشته باشیم آپدیت هم باشه با این چی کنم اخه پلتفرم رو هم از اندروید 6 به 5.1.1 تغیر دادم که با اون فایل xml و پوشه ساپورت هماهنگ باشه اما... چی باید بکنم؟؟؟ یه اسکرین شات از SDK تون بگیرید بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 این هم اسکرین شات راستی اول که سورس متریال دیزاین رو باز می کنم این ارور رو میده که همون ارور موقع ران گرفتنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 یعنی sdk مشکل داره اول که سورس رو باز می کنم ها همین ارور می یاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 در 15 دقیقه قبل، Ppr گفته است : یعنی sdk مشکل داره اول که سورس رو باز می کنم ها همین ارور می یاد احتمالا پوشه ساپورتتون مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 فکر کنم ورژنش با appcompat 3.2 نمی خونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 در 47 دقیقه قبل، Ppr گفته است : فکر کنم ورژنش با appcompat 3.2 نمی خونه فکر کنم بروز نیستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 با این ارور چی کار باید کرد این هم عکس از اس دی کی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 در 12 دقیقه قبل، Ppr گفته است : با این ارور چی کار باید کرد این هم عکس از اس دی کی api که باهاش کامپایل میکنی رو 25 انتخاب کن تارگت رو الان چیزی انتخاب کردی که داری با api خیلی پایین تر کامپایل میکنی اون منابع رو نداره تارگت رو بگذار روی 22 و با api 25 کامپایل کن حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 5 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2017 الان این ارور رو میده این هم مانیفیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 5 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2017 با اپ کامپت 3.30 هم کار می کنم این سورس رو هم از یه تایپیکی تو همین جا گرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2017 سلام اگر مشکلتون حل نشده میتونید به خود آقای سلطانیان از طریق تلگرام پیام بدید تا پشتیبانی رو براتون انجام بدن آیدی تلگرامشون : Mohsensoltaniyan باهاشون هماهنگی شده که چون وقت ندارن انجمن حضور داشته باشن از طریق تلگرام پشتیبانی میکنند کاربران عزیز رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 11 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2017 مثل این که ایشون وقت ندارن پاسخ بدن اگه میشه همین جا کمکم کنین مشکلم حل شه شما فقط به من بگین این ارور از چیه خیلی رو اعصابه این رو حل کنم دیگه راحت میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sun2rise 18 ارسال شده در 22 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2018 نمونه اپلیکیشنی که دادید هم نصب نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.