shoush_m 0 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۰ دوستان من یک نوشته دارم به این صورت 1-test 2-تست 3-testتست 4-تست تست test ... حالا چطور کاری کنم که برنامه از (-) به بعد رو حذف کنه و به اینصورت بشه 1 2 3 4 ... و فقط اعداد بمونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed123 10 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۴۰۰ dim str() as string=regex.split("-","4-hamedghorbani") log(str(0)) ' 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۰ در 19 ساعت قبل، shoush_m گفته است : دوستان من یک نوشته دارم به این صورت 1-test 2-تست 3-testتست 4-تست تست test ... حالا چطور کاری کنم که برنامه از (-) به بعد رو حذف کنه و به اینصورت بشه 1 2 3 4 ... و فقط اعداد بمونه از substring2 استفاده کنید به این صورت Dim a as string = 1-test a = a.substring2(0,1) 'return 1 فقط اگه تعداد عدد بیشتر بود باید از یک بیشتر بگیری برای همین اول باید با یکسری کد تعداد ایندکس را بدست بیاری dim b as int b = b.indexof("-") و در آخر a = a.substring2(0,b) فقط مواظب باش که علامت - باشه وگرنه کل کار خراب میشه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Man 33 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۰ از دستور replace استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دانشجو 39 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۰ سلام این تیکه کد رو تستی بزن Dim s As String = "1-test 2-testetste" Dim m As Matcher = Regex.Matcher("\d+", s) Do While m.Find Log(m.Match) Loop لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shoush_m 0
دوستان من یک نوشته دارم به این صورت
1-test
2-تست
3-testتست
4-تست تست test
...
حالا چطور کاری کنم که برنامه از (-) به بعد رو حذف کنه و به اینصورت بشه
1
2
3
4
...
و فقط اعداد بمونه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.