mr-edris 186 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام یه همه دوستان اقا من برنامه دوست یاب لاین فرستادم بازار حالا به یه مشکل بر خوردم برنامم 28 تا از رکورد ها رو بیشتر لود نمیکه اینم سوروس لود کردن هستش ممنون میشم کمک کنید برنامه داره خراب میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید خیلی مهمه کسی دلیلش رو نفهمید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید خیلی مهمه کسی دلیلش رو نفهمید؟ سلام الان نتم یاری نمیکنه که دانلود کنم شما هم تا زمانی که بچه ها بیان و راهنمایی کنن صبور باشید طبق قوانین بالا آوردن پست زیر 24 ساعت تخلف محسوب می شود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام الان نتم یاری نمیکنه که دانلود کنم شما هم تا زمانی که بچه ها بیان و راهنمایی کنن صبور باشید طبق قوانین بالا آوردن پست زیر 24 ساعت تخلف محسوب می شود. فدات شم بخاط این عجله دارم چون برنامه داره پشت سر هم امتیاز منفی می خوره و الا حق با شماست و کار من اشتباهه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ همین الان سورست رو دانلود کردم ولی اصلن هاستت الان قطعه... توی کد نویسیت هم نگاهی کردم مشکلی ندیدم نمیدونم والا... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ http://www.linefrnd.ml/dbsee.php این لینکش هست وصله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ ببین شماره 29 توی فایلت ای دی نداره برا همینه... بعدشم اگه همه فیلد ها رو بزاریم توی Try اونوقت به دلیل اینکه 900 تا فیلد داری برنامه هنگ میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ خب عزیزم برای حل این مشکل باید چی کار کنم؟ که اگر مثلا فلان شماره نبود نادیده بگیره واینکه چطور از هنگ کردنش جلو گیری کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ خب عزیزم برای حل این مشکل باید چی کار کنم؟ که اگر مثلا فلان شماره نبود نادیده بگیره واینکه چطور از هنگ کردنش جلو گیری کنم؟ بگو اگه یکی از اون ها نبود مثلا بزاره خالی به این صورت: Try Name = jodasazi(1) 'Shomareh Andis Catch Name = "خالی" End Try Try FAmily =jodasazi(2) 'Shomareh Andis Catch FAmily = "خالی" End Try Try Sen = jodasazi(3) 'Shomareh Andis Catch Sen = "خالی" End Try Try Shahr = jodasazi(4) 'Shomareh Andis Catch Shahr = "خالی" End Try Try Line = jodasazi(5) 'Shomareh Andis Catch Line = "خالی" End Try برای جلوگیری از کرش کردن و هنگ هم بیا مثلا 20 تا 20 تا لود کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ راستش من آموزش لیمیت رو خریدم اما یادم رفت دانلود کنم دسترسیم ندارم انجامش خیلی کار میبره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ راستش من آموزش لیمیت رو خریدم اما یادم رفت دانلود کنم دسترسیم ندارم انجامش خیلی کار میبره؟ یکمی نیاز به فکر و حوصله داره ولی خب آموزش نمیخواد تو یه شرط میزاری اگه اسکرول به پایان رسید دوباره 15 تا آیتم اضافه کن. در ضمن خیلی این تاپیک رو کشش نده مدیر ها خوششون نمیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr-edris 186
سلام یه همه دوستان
اقا من برنامه دوست یاب لاین فرستادم بازار
حالا به یه مشکل بر خوردم
برنامم 28 تا از رکورد ها رو بیشتر لود نمیکه اینم سوروس لود کردن هستش ممنون میشم کمک کنید
برنامه داره خراب میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.