mkabir 186 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی طرز کار با کتاب خانه اختصاصی toastmassegeshow رو بلده ؟؟؟ لطفا اگه بلدید آموزش رو بزارید؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی طرز کار با کتاب خانه اختصاصی toastmassegeshow رو بلده ؟؟؟ لطفا اگه بلدید آموزش رو بزارید؟؟؟؟ من بلدم اگه وقت شد حتما میزارم ولی به نظر من اصلا به کار نبر چون نیاز به دسترسی هایی داره که مورد تایید بازار نیست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
top206 34 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ من بلدم اگه وقت شد حتما میزارم ولی به نظر من اصلا به کار نبر چون نیاز به دسترسی هایی داره که مورد تایید بازار نیست... نمیشه دسترسی شو با RemovePermision حذف کرد !؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ نمیشه دسترسی شو با RemovePermision حذف کرد !؟ چرا هم از داخل فایل xml کتابخونه میشه واسه همیشه دسترسی اضافه رو حذف کرد یا هم داخل manifest editor با این کد میشه حذف کرد Removepermission("NAME_DASTRASTI") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mkabir 186
سلام دوستان کسی طرز کار با کتاب خانه اختصاصی toastmassegeshow رو بلده ؟؟؟
لطفا اگه بلدید آموزش رو بزارید؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.