majid08 266 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه کتاب دارم با لیست ویو و لیبل ساختم میخام براش علاقه مندی و جستجو درست کنم میشه یا نه ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ میگم نمیشه سورس همین map رو برام بزارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ nany12 درست میشه !!!الان درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
top206 34 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ مپ یه نوع متغیر استاندارد ذخیره اطلاعاته ! کار باهاش ساده اس تو b4x سرچ کن ، یاد گرفتنش اصلا کاری نداره ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ ساخت جستجو بدون دیتابیس: برای جستوجوی یک واژه بین عناوین مورد نظر، به صورت زیر عمل میکنیم: Sub Globals Dim list1 As ListView Dim edt As EditText Dim yafte As String End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) list1.Initialize("list1") list1.ScrollingBackgroundColor = Colors.Transparent list1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.centerlist1.SingleLineLayout.Label.SetBackgroundImage(bitmap1) list1.SingleLineLayout.ItemHeight=16%ylist1.SingleLineLayout.Label.TextSize=22 list1.SingleLineLayout.Label.TextColor=Colors.White list1.SingleLineLayout.Label.Typeface=font1list1.Color=Colors.Transparent Activity.AddView(list1,-5%x,15%y,110%x,86.3%y) edt.Initialize("edt") edt.Gravity=Gravity.CENTERedt.TextColor=Colors.Black edt.TextSize=18 edt.SetBackgroundImage(bitmap2) Activity.AddView(edt,2.9%x,3.4%y,76.5%x,10.8%y) edt.Hint="جستوجو..." edt.HintColor=Colors.DarkGray End Sub Sub edt_TextChanged (Old As String, New As String) list1.Clear If edt.Text=" " OR edt.Text="" Then Else For i=1 To 104 '>>> tedade kole anavinyafte=map1.Get(i)If yafte.Contains(edt.Text) Thenlist1.AddSingleLine2(Main.map1.Get(""&i),i)End IfNextEnd IfEnd SubSub timer1_tick End SubSub list1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)Main.webviewnumber=ValueStartActivity(webv)End SubSub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub وجه کنید که Map1 ، مپی است که عناوین را در آن ذخیره نموده ایم. این کلا مشکل داره همش ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ تو گوگل بزن میاد من زدم به نتایج جالبی هم برخوردم بعلت قانون سایت دادن لینک سایت های دیگر مجاز نیست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه کتاب دارم با لیست ویو و لیبل ساختم میخام براش علاقه مندی و جستجو درست کنم میشه یا نه ممنونم ببین شدنش میشه باید با متغیری بنام map برای علاقه مندی ها کار کنی ولی خب به نظر من به دردسرش نمی ارزه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اگه میشه همون مطلب اینجا بنویس تا همه استفاده کنن یا اگه لطف کنی برام ایمیل کنی ممنون میشم خیلی لازمش دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ ساخت جستجو بدون دیتابیس: برای جستوجوی یک واژه بین عناوین مورد نظر، به صورت زیر عمل میکنیم: Sub Globals Dim list1 As ListView Dim edt As EditText Dim yafte As String End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) list1.Initialize("list1") list1.ScrollingBackgroundColor = Colors.Transparent list1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.centerlist1.SingleLineLayout.Label.SetBackgroundImage(bitmap1) list1.SingleLineLayout.ItemHeight=16%ylist1.SingleLineLayout.Label.TextSize=22 list1.SingleLineLayout.Label.TextColor=Colors.White list1.SingleLineLayout.Label.Typeface=font1list1.Color=Colors.Transparent Activity.AddView(list1,-5%x,15%y,110%x,86.3%y) edt.Initialize("edt") edt.Gravity=Gravity.CENTERedt.TextColor=Colors.Black edt.TextSize=18 edt.SetBackgroundImage(bitmap2) Activity.AddView(edt,2.9%x,3.4%y,76.5%x,10.8%y) edt.Hint="جستوجو..." edt.HintColor=Colors.DarkGray End Sub Sub edt_TextChanged (Old As String, New As String) list1.Clear If edt.Text=" " OR edt.Text="" Then Else For i=1 To 104 '>>> tedade kole anavinyafte=map1.Get(i)If yafte.Contains(edt.Text) Thenlist1.AddSingleLine2(Main.map1.Get(""&i),i)End IfNextEnd IfEnd SubSub timer1_tick End SubSub list1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)Main.webviewnumber=ValueStartActivity(webv)End SubSub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub وجه کنید که Map1 ، مپی است که عناوین را در آن ذخیره نموده ایم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ نمیفهمم چی به چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ کد ها تو انجمن درست نمایش داده نمیشه مخصوصا پرانتز ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یه کتاب دارم با لیست ویو و لیبل ساختم
میخام براش علاقه مندی و جستجو درست کنم میشه یا نه ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.