arm 1 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من تازه شروع کردم. من دو تا برنامه نوشتم که وقتی اولی رو نصب میکنم دومی موقع نصب جایگزین میشه چیکار کنم که هر دورو باهم تو یه دستگاه داشته باشم؟ ممنون میشم جواب بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خوب ببین شما اسم برنامه هارو تغییر بده و PakageName روبا ctrl + B اسم برنامه ها هم تو ماژول main(ماژول اولیه) و در قسمت #ApplicationLabel در خط 2 میتونی تغییر بدی دیگه همین دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arm 1 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خوب ببین شما اسم برنامه هارو تغییر بده و PakageName روبا ctrl + B اسم برنامه ها هم تو ماژول main(ماژول اولیه) و در قسمت #ApplicationLabel در خط 2 میتونی تغییر بدی دیگه همین دیگه ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arm 1
سلام
من تازه شروع کردم.
من دو تا برنامه نوشتم که وقتی اولی رو نصب میکنم دومی موقع نصب جایگزین میشه
چیکار کنم که هر دورو باهم تو یه دستگاه داشته باشم؟
ممنون میشم جواب بدید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.