coco 1,746 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام واقعیتش من میخواستم یکم خودم رو محک بزنم.( تو بحث گرافیک) میخواستم اگه دوستان چیزی میخوان بگن براشون بزنم. البته به صورت رایگان. فقط لطفا دقیق بگین چی میخواین و چه اندازه ای و... با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من می خوام یه طرح متریال دیزاین با رنگ مناسب درباره کشور های جهان بسازید .. بقیه با خودتون . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من می خوام یه طرح متریال دیزاین با رنگ مناسب درباره کشور های جهان بسازید .. بقیه با خودتون . خوب شما بگین باتن میخواین ، بک گراند میخواین یا ...لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ خوب شما بگین باتن میخواین ، بک گراند میخواین یا ... لطفا همش ... ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید تا کی تموم می شه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ همش ... ممنون خواهش میکنمالبته شما که خودت استاد گرافیکی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ الان که نمیتونم احتمالا فردا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ الان که نمیتونم احتمالا فردا فردا شب تموم می شه دوست عزیز ؟؟ راستی من کجا و استاد گرافیک کجا .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ فردا شب تموم می شه دوست عزیز ؟؟ راستی من کجا و استاد گرافیک کجا .... سعی میکنم تا فردا ظهر تموم کنم.شکسته نفسی میکنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.