afraz11 246 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2015 این برنامه جدید منه میخواستم نظر شما دوستان رو در مورد برناممم بدونم مثلا در مورد گرافیکش و و قیمت مناسب برای این کتاب و... هر چی که خلاصه به ذهنتون میرسی ولی خدایش برای این کتاب خیلی زحمت کشیدم ;) و بقیه صفحه ها امیدوارم خوب شده باشه ولی فعلا دارم روش کار میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2015 عزیز خوبه اما یکم روی رنگ بندی هات کار کن چشم رو میزنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2015 عزیز خوبه اما یکم روی رنگ بندی هات کار کن چشم رو میزنه دقیقا باید از چه رنگهایی استفاده کرد که کاربری پسند باشه میشه راهنمایی کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2015 به نظر من اگه از رنگ های روشن و مخصوصا سفید استفاده کنید خیییلییی خوب میشه. امکانات برنامه هم عالیه نمره : ۱۹.۰ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2015 سلام وارد توضیحات نمی شم نمره : 18 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2015 سلام وارد توضیحات نمی شم نمره : 18 خوب خواهشا وارد توضیحات شو من عکس نذاشتم که نمره بگیرم عکس از برنامه گذاشتم که با کمک شما بهترش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2015 سلام مجدد با این که الان حدود ساعت 1 شب هست و من خوابم می آد اما برای بهبود برنامه شما توضیح می دم . چشم !: 1 - صفحه اول رنگ بندی خوبه اما آیکون ها کشیده شده . 2 - منوی برنامه باید در سمت راست باشه 3 - آیکون منو ها مناسب با گرافیک برنامه نیست . 4 - شما باید اندازه متن لیست ویو ها رو زیاد تر کنید . 5 - فونت لیست ویو ها مناسب نیست 6 - عکس آخریتون هم حرف نداره ! 7 - قیمت این برنامه ... 500 وگرنه پرداخت درون برنامه . حجم برنامه چقدر شده ؟ می شه آیکون رو بگذارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2015 سلام مجدد با این که الان حدود ساعت 1 شب هست و من خوابم می آد اما برای بهبود برنامه شما توضیح می دم . چشم !: 1 - صفحه اول رنگ بندی خوبه اما آیکون ها کشیده شده . 2 - منوی برنامه باید در سمت راست باشه 3 - آیکون منو ها مناسب با گرافیک برنامه نیست . 4 - شما باید اندازه متن لیست ویو ها رو زیاد تر کنید . 5 - فونت لیست ویو ها مناسب نیست 6 - عکس آخریتون هم حرف نداره ! 7 - قیمت این برنامه ... 500 وگرنه پرداخت درون برنامه . حجم برنامه چقدر شده ؟ می شه آیکون رو بگذارید ؟ منظور شما از این حرف(6 - عکس آخریتون هم حرف نداره !) چیه یعنی این صفحه اخری اینقدر افتضاحه :wacko: حجم برنامه هم حدود 7mbاست اینم آیکون برنامه و یه سوالی از شما شما میگید که 3 - آیکون منو ها مناسب با گرافیک برنامه نیست . یعنی اندازشون مناسب نیست یا عکسهایی که برای هرکدوم انتخاب کردم و ممنونم که نظر دادید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2015 سلام برنامه خوبیه اما واقعا رنگ بندی ها یکم اذیت میکنه ببین مثلا به جای قرمز یکم تیره ترش کن یکم طراحیت رو ببر سمت رنگ های تیره به نظرم(البته من 90 درصد طرح حایی که زدم ، سقید ، سیاه، خاکستریه) در کل بیشتر از 3 - 4 تا رنگ استفاده نکن صفحه اصلیت ، پایینش خالیه(یه فکری براش بکن که به نظرم جذاب تر میشه) همین دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 درود به نظر من برنامه ی نسبتا خوبیه ولی رنگ بندی اصلا به هم نمیاد مثل اینه که یک نفر کاملا سیاه پوست باشه ولی همیشه تیپ سفید بزنه ... !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 خوبه نمره 19 رنگبندی های بهتری هم میتونستی استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 خیلی رنگ ها رو شلوغ کردی و بیشتر هم رنگ هایی ان که چشم رو میزنن در کل 13.75 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ah313mad 34 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 11.45 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2015 بنظر من همیشه توی برنامه ها از رنگ آبی و سبز بیشتر استفاده کنیم .بخاطر اینکه از نظر پزشکی چشم رو اذیت نمی کنه و هم برنامه گرافیک خوبی پیدا می کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2015 منم با رنگ آبی کار میکنم و خیلی از ابی خوشم میاد. رنگبندی نرم افزارتون جالب نبود.البته نظر بنده حقیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2015 منم با رنگ آبی کار میکنم و خیلی از ابی خوشم میاد. رنگبندی نرم افزارتون جالب نبود.البته نظر بنده حقیر نظر شخص هست و علایق اون که چه رنگیرو دوست داره و میخواد ازش استفاده کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 14 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 2015 ممنونم دوستان عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.