مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید.من یک کتاب کوچولو که داستان هم هست رو از بازار خریدم حالا میخوام داستانش رو داخل یک برنامه با نام همون کتاب بنویسم و به فروش بزارم.آیا بزار تاییدش میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ درود 100% تایید نمیشه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام به نظر من اصلا تایید نمی شه . باید اجازه از صاحب اثر بگیرید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ ببین اولا از لحاظ شرعی مشکل داره ثانیا بازار به این سادگی ها برنامه تایید نمیکنه که... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ باشه پس من بیخیالش میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اگر بخواید از دیتابیس اون کتاب استفاده کنید که کار درستی نیست و تایید هم نمیشه. ولی می تونید اطلاعات رو در دیتابیس دست ساز خودتون کپی کنید که تایید میشه ولی باز هم حق صاحب اثر ضایع میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مهدی کفشگر 548
سلام و خسته نباشید.من یک کتاب کوچولو که داستان هم هست رو از بازار خریدم حالا میخوام داستانش رو داخل یک برنامه با نام همون کتاب بنویسم و به فروش بزارم.آیا بزار تاییدش میکنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.