aloneboy7617 155 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ با عرض سلام خدمت دوستان عزیزمن میخوام یه لیست ویو دو خطی عکس دار داشته باشماز این سورس که استفاده میکنم خطا میده ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("khat aval","khat dovom",LoadBitmap(File.DirAssets("aks.png")) لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ درود دو تا پرانتز قبل و بعد از اسم عکس اضافی هست. باید به این صورت وارد کنید: ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("khat aval","khat dovom",LoadBitmap(File.DirAssets,"aks.png") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ تشکر مشکل رفع شد حالا واسه تنظیمات قرار گیری متنو عکسو اینا چطور میشه من از روش تک خطی که استفاده میکنم خطا میده ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize=5+ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize Dim blistview As BitmapDrawable blistview.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"ertebat.png")) ListView1.SingleLineLayout.Background=blistview ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight = 149 Dim lbl As Label lbl= ListView1.SingleLineLayout.Label lbl.Gravity=Gravity.RIGHT lbl.Left=lbl.Left-49dip lbl.Height =50dip lbl.TextSize= 25 lbl.Top=12dip lbl.TextColor = Colors.White به جای single line layout هم از AddTwoLinesAndBitmap استفاده میکنم باز خطا میده تشکر بابت راهنمایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ برای تنظیمات addTwoLine نه... این میشه: listview1.TwoLinesAndBitmap.Label.TextSize=15 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ بزام ممنونم بابت راهنمایی دوستان من از این کدها واسه تنظیماتش استفاده میکنم ولی باز متن سمت راست میزنه بیرون و کامل نمیاد ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.TextSize=5+ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.TextSize ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight = 149 Dim lbl As Label lbl= ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label lbl.Gravity=Gravity.LEFT lbl.Left=lbl.Left-49dip lbl.Height =50dip lbl.TextSize= 25 lbl.Top=12dip lbl.TextColor = Colors.White چیکار کنم که تو تموم صفحه نمایش ها به طور کامل بیاد متن مشکل پیدا نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یه لیست ویو دو خطی عکس دار داشته باشم
از این سورس که استفاده میکنم خطا میده
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.