mr-edris 186 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اقا سلام مجدد ببخشید برای زحمتای ما یک حلقه فور داریم به این صورت for i =z to j .... next دوتا edittext گذاشتم و گفتم که dim z,j as int z=edittext1.text j=edittext2.text بعد توش عدد می نویسم اما حلقه عمل نمیکنه چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ ادریس جان کلا میخوای چه اتفاقی بیفته و چیکار کنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ ببین فدات شم یه دیتا بیس انلاین دارم الان حدود 5000 تا رکورد داره دو تا تکست باکس دارم می خوام مثلا بنویسم 1 تا 20 یعنی حلقه بیاد تعداد تکرار هاشو از تکست باکس بگیره حالا هر کاری میکنم نمیشه سورس شما که دادی تو حالت عادی کار میکنی اما رو پروژه ی من نه می خوای سورس میدم یه امتحان روش بکنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز منظورت از عمل نکردن چیه ؟ میتونی اون قسمت از Activity ات رو برام پ.خ کنی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز منظورت از عمل نکردن چیه ؟ میتونی اون قسمت از Activity ات رو برام پ.خ کنی ؟ پ.خ شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ عزیز من این چه کاریه که شما دارید انجام میدید؟ مگه نمیگید دیتابیس دارید؟ چه آنلاین باشه و چه آفلاین بیایین از Limit و Offset استفاده کنید و مقادیرشون رو از توی برنامه Post کنید و مقدار دلخواه رو Echo کنید و خلاص ... من از این کد توی یکی از برنامه هام که دیتابیس آنلاین هم هست برای دریافت اطلاعات به صورت Limit استفاده کردم فکر کنم بهت هم از اسکایپ گفته بودم که سورس کاملش رو نوشتم ... اما بعد از گذشت چند هفته هنوز فرصت درست کردن فیلمش رو پیدا نکردم :wacko: :ph34r: <?php $con = mysql_connect("localhost", "username", "password"); if (!$con) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } mysql_select_db("database name", $con); $tedad = $_POST['tedad']; $az = $_POST['az']; $db1 = mysql_query("SELECT * FROM tbl LIMIT $tedad OFFSET $az"); while ($result = mysql_fetch_array($db1)) { echo $result['id']. "#" .$result['name']."<br>"; } ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ مهدی جان چرا عصبانی میشی خب ... من اگر اینا رو بلد بودم الان ایجا نبودم اونجا بودم(شوخی) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ با تشکر از دوست عزیز آقای ارانی مشکل برنامه برطرف شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ چون ک شما اومدین متغییر عددی رو به یه متیغیر رشته ای نسبت دادین شما باید int های j و z رو مساوی edittext1.Text.Length - 1 و edittext2.Text.Length - 1 قرار بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ باز عمل نکرد فقط یه دور میره انگاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. فکر کنم اگه متغیر هاتون رو تو Sub Gloubal تعریف کنید مشکل حل میشه. به هرحال سورس همین کارو نوشتم واستون پیوست شد. FOR.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ پژمان سورست تو حالت عادی جواب میده اما تو برنامه ی من نه خیلی عجیبه هر راهی که میرم یجا به مشکل برخورد می کنم!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ پژمان حالا نگاه کن ببین اقا من میگم dim z=0,j=20 as int حالا حلقه اجرا میشه همه چی درسته بعد از حلقه این و میزنم z=z+20 j=j+20 حالا ببین اطلاعات توی یه اسکرول ویو نمایش داده میشه خب؟ روی کلید لود کلیک میکنم این میاد ایتم های بعدی رو پشت سر اینیکی میریزه وقتی تعداد ایتم ها میره بالا برنامه میپره بیرون ازون ور وقتی توی کلید لود کد ScrollView1.Panel.RemoveView یا ScrollView1.Panel.RemoveAllViews یا ScrollView1.RemoveView میزنم دیگه اسکرول لود نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ هر چی راه به ذهنم میرسید رفتم چیزی به دست نیاوردم کسی نمیدونی مشکلم چطور حل میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr-edris 186
اقا سلام مجدد
ببخشید برای زحمتای ما
یک حلقه فور داریم به این صورت
دوتا edittext گذاشتم
و گفتم که
بعد توش عدد می نویسم اما حلقه عمل نمیکنه چرا؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.