aloneboy7617 155 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 دوستان ببخشید یکم سوالام مبتدیه من یه لیست ویو دو خطی عکس دار طراحی کردم که کدش میشه این ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("بانکــــــدونی","",LoadBitmap(File.DirAssets,"bankdooni.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("دانلود همراه بانک ها","",LoadBitmap(File.DirAssets,"dl-hamrah-bankha.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("ثبت نظر","",LoadBitmap(File.DirAssets,"nazar.png")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("ارتباط با ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"ertebat-ba-ma.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("درباره ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"darbare-ma.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("خـــــــروج","",LoadBitmap(File.DirAssets,"khoroj.jpg")) خوب حالا مگه ولیو از اولی به ترتیب از صفر شروع نمیشه این کد رو تو آیتم کلیک لیست ویو میزنم کار نمیکنه If Value=0 Then StartActivity("bankdooni") Activity.Finish End If خودمم میخوام مقداری دهی کنم لیست ویو هارو خطا میده مثلا اینطوری که مینویسمش خطا میده ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("بانکــــــدونی","",LoadBitmap(File.DirAssets,"bankdooni.jpg",1)) لطفا راهنمایی کنید ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 درست نفهمیدم اما : If Posision=0 Then StartActivity("bankdooni") Activity.Finish End If به جای ولیو از پوزیشن استفاده کنید . فکر کنم درست ننوشتم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 سلام خوب معلومه خطا میده شما تو پرانتزی که برای لود بیت مپ هست، ولیو دادی بیرون پرانتز قرارش بدی حله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 این رو StartActivity("bankdooni") به این تغییر بده و از Select Position Case 0 StartActivity(bankdooni) Activity.Finish End Select لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
دوستان ببخشید یکم سوالام مبتدیه
من یه لیست ویو دو خطی عکس دار طراحی کردم
که کدش میشه این
ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("بانکــــــدونی","",LoadBitmap(File.DirAssets,"bankdooni.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("دانلود همراه بانک ها","",LoadBitmap(File.DirAssets,"dl-hamrah-bankha.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("ثبت نظر","",LoadBitmap(File.DirAssets,"nazar.png")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("ارتباط با ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"ertebat-ba-ma.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("درباره ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"darbare-ma.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("خـــــــروج","",LoadBitmap(File.DirAssets,"khoroj.jpg"))خوب حالا مگه ولیو از اولی به ترتیب از صفر شروع نمیشه این کد رو تو آیتم کلیک لیست ویو میزنم کار نمیکنه
If Value=0 Then StartActivity("bankdooni") Activity.Finish End Ifخودمم میخوام مقداری دهی کنم لیست ویو هارو خطا میده
مثلا اینطوری که مینویسمش خطا میده
ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("بانکــــــدونی","",LoadBitmap(File.DirAssets,"bankdooni.jpg",1))لطفا راهنمایی کنید ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.