aloneboy7617 155 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان ببخشید یکم سوالام مبتدیه من یه لیست ویو دو خطی عکس دار طراحی کردم که کدش میشه این ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("بانکــــــدونی","",LoadBitmap(File.DirAssets,"bankdooni.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("دانلود همراه بانک ها","",LoadBitmap(File.DirAssets,"dl-hamrah-bankha.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("ثبت نظر","",LoadBitmap(File.DirAssets,"nazar.png")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("ارتباط با ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"ertebat-ba-ma.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("درباره ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"darbare-ma.jpg")) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("خـــــــروج","",LoadBitmap(File.DirAssets,"khoroj.jpg")) خوب حالا مگه ولیو از اولی به ترتیب از صفر شروع نمیشه این کد رو تو آیتم کلیک لیست ویو میزنم کار نمیکنه If Value=0 Then StartActivity("bankdooni") Activity.Finish End If خودمم میخوام مقداری دهی کنم لیست ویو هارو خطا میده مثلا اینطوری که مینویسمش خطا میده ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("بانکــــــدونی","",LoadBitmap(File.DirAssets,"bankdooni.jpg",1)) لطفا راهنمایی کنید ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ درست نفهمیدم اما : If Posision=0 Then StartActivity("bankdooni") Activity.Finish End If به جای ولیو از پوزیشن استفاده کنید . فکر کنم درست ننوشتم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خوب معلومه خطا میده شما تو پرانتزی که برای لود بیت مپ هست، ولیو دادی بیرون پرانتز قرارش بدی حله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ این رو StartActivity("bankdooni") به این تغییر بده و از Select Position Case 0 StartActivity(bankdooni) Activity.Finish End Select لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
دوستان ببخشید یکم سوالام مبتدیه
من یه لیست ویو دو خطی عکس دار طراحی کردم
که کدش میشه این
خوب حالا مگه ولیو از اولی به ترتیب از صفر شروع نمیشه این کد رو تو آیتم کلیک لیست ویو میزنم کار نمیکنه
خودمم میخوام مقداری دهی کنم لیست ویو هارو خطا میده
مثلا اینطوری که مینویسمش خطا میده
لطفا راهنمایی کنید ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.