User 97 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۴۰۰ سلام و عرض ادب ی اسکرول ویو دارم به شکل زیر که چند تا باتن ریختم توش ( راستی تا اینجای کار رابط کاربرش چطوره ؟ ) همونطور که مشخصه باتن های سمت راست برنامه کوچکتر نمایش داده شدن ( برش خوردن ) یا به نوعی توی اسکرول ویو جا نشدن طبیعتا از اونجایی که با ScrollView1.Panel.Height=300%y ارتفاع رو تنظیم میکنیم گفتم شاید با ScrollView1.Panel.Width=100%X هم بشه عرض اسکرول ویو رو تنظیم کرد ولی نشد چه کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Man 33 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۴۰۰ در 6 ساعت قبل، Soheil_Miresmaili گفته است : گفتم شاید با ScrollView1.Panel.Width=100%X هم بشه عرض اسکرول ویو رو تنظیم کرد ولی نشد چه کنم ؟ ScrollView.Width = 100%X لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
User 97 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۴۰۰ در 16 دقیقه قبل، Mr.Man گفته است : ScrollView.Width = 100%X کد شما درسته اما مشکل من با این کد رفع نمیشه متاسفانه ( مشکلم از ی کتابخانه هستش که سایز برنامه رو تغییر داده و اگر این کد رو بزارم توش برنامه اجرا نمیشه ) به هرحال تاپیک رو روی بهترین پاسخ میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
User 97
سلام و عرض ادب
ی اسکرول ویو دارم به شکل زیر که چند تا باتن ریختم توش ( راستی تا اینجای کار رابط کاربرش چطوره ؟ )
همونطور که مشخصه باتن های سمت راست برنامه کوچکتر نمایش داده شدن ( برش خوردن ) یا به نوعی توی اسکرول ویو جا نشدن
طبیعتا از اونجایی که با ScrollView1.Panel.Height=300%y ارتفاع رو تنظیم میکنیم
گفتم شاید با ScrollView1.Panel.Width=100%X هم بشه عرض اسکرول ویو رو تنظیم کرد
ولی نشد
چه کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.