sinamohammadi 10 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ با عرض سلام و خسته نباشید میدونم سوالم خیلی سوال پیش پا افتاده ای اما خب مشکل دارم واسه همین میپرسم من 2 ادیت تکست دارم فیلترش کردم که فقط عدد وارد بشه میخوام عدد وارد شده در ادیت تکست اول بریزه توی یه متغییر مثلا b وادیت تکست دوم بریزه توی یه متغییر مثلا c چظور میتونم اینکارو کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ سلام و خوش آمد بهتون میگم . هیچ مشکلی نداره که عنوان سوال چی باشه و در چه سطح باشه. کسی بلد باشه و وقت کنه جواب میده . این سوال شما ممکنه بعد ها سوال خیلی های دیگه هم باشه ... در Sub Globals دو تا متغیر از نوع String تعریف کنید: Dim b,c as String و توی رویدادی که میخواهید این متغیر ها مساوی بشن با متن تکست باکس ( مثلا رویداد کلیک در Button ) این کد رو تعریف میکنید: b = EditText.Text c = EditText2.Text نکته: اگه متغیرتون رو دوست دارید حتما عددی باشه میتونید به جای String از Int استفاده کنید یعنی: Dim b,c as int امیدوارم که سوالاتتون در این انجمن ادامه داشته باشه و هم باعث بیشتر شدن معلومات شما بشیم و هم موجب پر بار تر شدن انجمن باشیم. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sinamohammadi 10 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ سلام ممنون فقط یه مشکل اگه درون ادیت تکست عددی وارد نشده باشه و روی Button کلیک بشه اررو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ یه if تعریف کن تا وقتی edit text خالیه روی باتن کلیک شد مسیج بده که edit text خالیه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sinamohammadi 10 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ خب این کد چجوریه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ If EditText1.Text = "" Then ToastMessageShow("پرکن",True) Else 'کدی که میخای کارت انجام شه End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sinamohammadi 10
با عرض سلام و خسته نباشید
میدونم سوالم خیلی سوال پیش پا افتاده ای اما خب مشکل دارم واسه همین میپرسم
من 2 ادیت تکست دارم فیلترش کردم که فقط عدد وارد بشه
میخوام عدد وارد شده در ادیت تکست اول بریزه توی یه متغییر مثلا b
وادیت تکست دوم بریزه توی یه متغییر مثلا c
چظور میتونم اینکارو کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده