mh.h 20 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام می خوام رو برنامم آهنگ بذارم لطفا توضیح دهید چه کار باید بکنم ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mh.h 20 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ بعد من چند تا باتن دارم که هرکذام آهنگ پخش می کنه ممکن هستش اکر روی یکی کلید کنم بعد رو اون یکی کلید کنم آهنگ قبلی قطع میشه یا تداخل ایجاد می کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mh.h 20 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ بعد اگربخواهم روی یک دکمه کلید کنم بعد آهنگ را پخش کنه باید چی کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cris 17 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ میتونی یه باتن بذاری بعد تو رویداد کلیکش کد g.play که در Activity_Create بود رو براش بذاری sub button1_click g.play end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mh.h 20 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اقا این همه نوشته هاش چپکیه یکی درستشو بفرسته لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اقا این همه نوشته هاش چپکیه یکی درستشو بفرسته لطفا Sub Globals Dim g As MediaPlayer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) g.Initialize2("g") g.Load(File.DirAssets,"sejil.mp3") g.Play End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) g.stop End Su لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mh.h 20 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ بغعد یه سوال دیگه همین اکتیویتی رو هم اجرا کردم ارور میده روی گوشیم بعد از کامپایل روش جاوا مینویسه با یه چیزای دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ میتونی یه باتن بذاری بعد تو رویداد کلیکش کد g.play که در Activity_Create بود رو براش بذاری sub button1_click g.play end sub سلام دوستان اگه طبق این آموزش بخواهیم یه دکمه درست کنیم که موزیک رو قطع و پخش کنه باید چه گدی استفاده کنیم دکمه PLAY و STOP داشته باشه لطفا راهنمایی کنید در ضمن بشه بعد از stop دوباره پخشش کرد و همچنین وقتی برگشت زدیم قطع بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز ، از این راه خودم استفاده میکنم: Sub Globals Dim g As MediaPlayer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) g.Initialize2("g") g.Load(File.DirAssets,"sejil.mp3") g.Play End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) g.stopEnd Sub آهنگتو تو پوشه فایل های پروژت بریز بعد کمپایل کن. کار این سورس اینه که وقتی وارد این اکتیویتی میشه طرف آهنگ مورد نظرو پخش میکنه و بعد از خروج از اکتیویتی استوپ میشه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mh.h 20
سلام می خوام رو برنامم آهنگ بذارم لطفا توضیح دهید چه کار باید بکنم ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.