aloneboy7617 155 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز دوستان گل میخوام یه مسیج باکس واسه قسمت "درباره ما" داشته باشم هرجور خودم امتحان میکنم جالب درنمیاد اگه میشه یه سورس مناسب و زیبا مسیج باکس برای قسمت درباره ما بدید باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ Msgbox2("طراح و برنامه نویس :ادریس ساتیاری" &CRLF&"برای هرگونه انتقاد و پیشنهاد به من ایمل دهید با تشکر" &CRLF&"[email protected]"&CRLF&"با تشکر"," ","باشه","","",LoadBitmap(File.DirAssets,"logo.png")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید چرا از مسیج باکس استفاده میکنی؟در واقع منظورم اینه که مسیج باکس برتری خاصی داره؟ شما میتونی تو فتوشاپ یه تصویر طراحی کنی و تو یه اکتیویتی قرارش بدی که شامل اطلاعاتت باشه اینجوری به نظرم بهتره موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
دوستان گل میخوام یه مسیج باکس واسه قسمت "درباره ما" داشته باشم
هرجور خودم امتحان میکنم جالب درنمیاد اگه میشه یه سورس مناسب و زیبا مسیج باکس برای قسمت درباره ما بدید
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.