aloneboy7617 155 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز عزیزان من تبلیغات عدد رو گرفتم تو صفحه اول برنامم گذاشتم حالا چطوره که تو دو تا صفحه یا بیشتر میزارن آیا من همین رو داخل هرچند صفحه که قرار بدم خود عدد واسشون تبلیغ متفاوت میزاره؟ لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ کلک راز موفیقیتت رو به ما هم بگو خخخخ ایشالا هزار برابر این واست بببنم امین و واسه بقیه من فعلا روزی 10ت تغریبا درامدمه این درامد چند برنامته امین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ خوب با این حساب زیاد جالب نبوده درآمدش لینک برنامه هاتونو میدین لطفا بفرمایید : Cafebazaar.ir/app/ir.shayan.charger Cafebazaar.ir/app/ir.shayan.zekrshomar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سلام به همگی امییییییییییییییییییییییییییین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چجوری همچین درآمدی از عدد کسب کردی؟؟؟ برای چند تا برنامه هست؟توی چه مدت؟ اگه هم راز موفقیتت رو بگی که دیگه خیلی عالی میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ کلک راز موفیقیتت رو به ما هم بگو خخخخ ایشالا هزار برابر این واست بببنم امین و واسه بقیه من فعلا روزی 10ت تغریبا درامدمه این درامد چند برنامته امین؟ سلام به همگی امییییییییییییییییییییییییییین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چجوری همچین درآمدی از عدد کسب کردی؟؟؟ برای چند تا برنامه هست؟توی چه مدت؟ اگه هم راز موفقیتت رو بگی که دیگه خیلی عالی میشه. خخخ راز موفقیت خودمم نمیدونم واسه 7 8 تا برنامس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی عالیه این درآمد آدرس برنامه ها تو میدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ http://cafebazaar.ir/developer/ariagp لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ خوب مسملما بایدم زیاد پول از تبلیغات گیرت بیاد.هم نرم افزار زیاد داری و هم زیاد داتلود شدن.انشالله بیشتر بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
عزیزان من تبلیغات عدد رو گرفتم تو صفحه اول برنامم گذاشتم حالا چطوره که تو دو تا صفحه یا بیشتر میزارن
آیا من همین رو داخل هرچند صفحه که قرار بدم خود عدد واسشون تبلیغ متفاوت میزاره؟
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
27 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.