naeini89 30 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشید چطوری میشه همزمان از دوربین جلو و هم عقب گوشی توی دوتا پنل استفاده کرد؟ ینی همزمان یکیش جلو رو نشون بده یکی عقب من از دو تا کتابخونه ی دوربین استفاده کردم ، ولی فقط یکیشو میاره دوستان لطفا راهنمایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirdragon 12 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلام من یه جورایی تازه کارم :-) ولی فکر کنم بشه با Thread این موضوع رو حل کردم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلام بنظرم با بیسیک هم میشه اینکارو کرد فقط باید تمام تکنیک های کاهش مصرف رم و CPU رو بکار بگیری مثلا: از چندنخی استفاده کنی موقع اجرای برنامه شما، تمام برنامه های بصورت سرویس رو ببندی و کارهای دیگه که به ذهنم نمی رسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mouood73 0 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام منم تقریبا یه همچین سوالی قبلا مطرح کردم ولی جوابی که می خواستم رو نگرفتم. یعنی فقط یه نفر جواب داد اونم اون چبزی نبود که میخواستم... لطفا اساتید کمک کنید.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سلام این کار ممکنه ولی برنامه خیلی خیلی سنگین میشه و صددرصد هنگ میکنه مثل برنامه عکاسی سه بعدی ک تو گوشی من هنگ میکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mickket 32 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ این برنامه با بیسیک فور نیست احتمالا از کامپایلر های دیگه استفاده شده و شایدم یه جور تکنیک به کار دادن ( 100% ) من که تو صفحه های انگلیسی به چیزی نرسیدم یه کار دیگه هم میتونی بکنی ، اینکه اول از یه دوربین استفاده کنی بعد اونو فینیش کنی و بعدیو باز کنی ، وقتی دوتاشون عکس رو گرفتن در کنار هم قرار بده و ذخیره کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز این کار قطعا منابع زیادی از CPU میکشه و بصورت خودکار سیستم عمل کلوزش میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ من این کارو کردم قبلا ولی به علت فشار زیادی که از cpu میکشه هر دو دوربین رو نشون نمیده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ پس اینا چطور کار میکنن؟ https://cafebazaar.ir/app/ir.EightPlus.Selfi/?l=fa +200 دانلود داشته ، امتیازش 4 هست ، یعنی کسی از هنگ کردن چیزی نگفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ پس اینا چطور کار میکنن؟ https://cafebazaar.ir/app/ir.EightPlus.Selfi/?l=fa +200 دانلود داشته ، امتیازش 4 هست ، یعنی کسی از هنگ کردن چیزی نگفته این فکر نکنم با بیسیک فور باشه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naeini89 30
سلام دوستان
خسته نباشید
چطوری میشه همزمان از دوربین جلو و هم عقب گوشی توی دوتا پنل استفاده کرد؟
ینی همزمان یکیش جلو رو نشون بده یکی عقب
من از دو تا کتابخونه ی دوربین استفاده کردم ، ولی فقط یکیشو میاره
دوستان لطفا راهنمایی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.