aloneboy7617 155 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز خوب یه برنامه دیگه ساختم به اسم بانکدونی فرستادم واسه بازار منتشر تاییدم ببینید چطوره؟ تو صفحه اصلی تبلیغات اون پایینه تو صفحه ارتباط با بانک ها تبلیغات این قسمت بالاست تو صفحه دانلود همراه بانک هام تبلیغات ان قسمت پایین قرار میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سلام گرافیک خیلی خیلی ضعیفه ! می شد خیلی زیباتر درآورد ولی ایده خیلی خوبی هست. الان تایید شده ؟؟ اگه شده کد های ussd بانک ها و تلفن بانک ها رو هم اضافه کنید میتونه بهترش کنه. به غیر از گرافیک برنامه خوبی هست. راستی title رو هم بردارید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ فکر نکنم تایید شه من ی برنامه ساختم به نام گالری واس ماس هم گرافیکش خوب بود هم محتوا ولی اینقدر گیر دادن خودم پشیمون شدم موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان آپدیت جدید و فوق العادشو ببینید حتما نظر بدید https://cafebazaar.ir/app/ir.tarhaibartar.bankdooni/?l=fa 5 ستاره فراموش نشه لطفا مرسی از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ لوگو رو عوض کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ لوگو رو عوض کن دیگه مغزم پوسیده رو یه برنامه دیگه کار میکنم داداش اگه میتونی یدونه واسم ردیف کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.