حمید زارع 331 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان اصل مطلب ... من میخام یه روالی بنویسم مثلا به این شکل : private function test(x as integer,y as integer) x+y end function بعد مثلا میخام به یه آبجکتی نسبتش بدم میگم : Textbox1.text=test(8,9) توی B4A تا اونجایی که من بلدم نمیتونم مستقیم این کار رو بکنم یعنی باید بیام یه Sub بنویسم که محاسبات رو انجام بده و بذاره توی یه متغیر بعد اون متغیر رو بزارم توی Edittext لطفاً اگه اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اگه منظورتو درست فهمیده باشم مشکلت ریترنه sub test(x as integer,y as integer) as int Return x+y end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ آهان احتمالا گیر من توی همین retuen بوده یعنی اول از همه میتونم بنویسم return بعد خطهای کدم رو بنویسم ؟؟؟ چون بیشتر از یه دستوره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ آهان احتمالا گیر من توی همین retuen بوده یعنی اول از همه میتونم بنویسم return بعد خطهای کدم رو بنویسم ؟؟؟ چون بیشتر از یه دستوره ... نه نمیشه اول بنویسی .یعنی اگر اول بنویسی بقیه کد اجرا نمیشه و از بلاک متد یا تابعی که توش هست بیرون میاد. برای تموم زبان های برنامه نویسی همین طوره . (تا جایی که من بلدم خخخ) مثلا اگر خواستی در یک شرایط خاص کار قطع بشه هم میتونی کلمه return را بنویسی تا قطع بشه (مثلا در حلقه) return نتیجه ای که توش میریزی را توی فراخوانی تابع برمی گردانه و باید از نوعی که تعریف شده باشه که در مثال من int بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام دوستان
اصل مطلب ...
من میخام یه روالی بنویسم مثلا به این شکل :
بعد مثلا میخام به یه آبجکتی نسبتش بدم
میگم :
توی B4A تا اونجایی که من بلدم نمیتونم مستقیم این کار رو بکنم
یعنی باید بیام یه Sub بنویسم که محاسبات رو انجام بده و بذاره توی یه متغیر بعد اون متغیر رو بزارم توی Edittext
لطفاً اگه اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.