shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید من جستجو کردم تو سایت که متاسفانه جستجو هنوزم برام مشکل داره و چیزی یافت نشد مینویسه میخواستم ببینم که چجوری میشه نور صفحه رو کم کرد و همینطور از به خواب رفتن دستگاه جلوگیری کرد یه برنامه دارم مینویسم که اهنگ پلی میشه توش و وقتی صفحه کاربر خاموش میشه،اهنگ هم قطع میشه اگه راهی باشه که آهنگ قطع نشه که چه بهتر ممنون از همهی دوستان به خاطر توجهتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ برای خاموش نشدن صفحه کتابخانونه phone رو فعال کن dim phone1 as PhoneWakeState phone1.KeepAlive(True) از این دستور برای ممانعت ازخاموش شدن استفاده کن phone1.ReleaseKeepAlive از این دستور برای غیر فال کردن دستور بالایی استفاده کن یعنی صفحه خاموش میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ شهاب جان ببین من یه متغیر از کتابخونه تعریف کردم اما ایتم keepAlive نداره ورژنشم 2.26 هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ شهاب جان ببین من یه متغیر از کتابخونه تعریف کردم اما ایتم keepAlive نداره ورژنشم 2.26 هست دقت کن از نوع PhoneWakeState تعریف کرده باشی نه Phone لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ درست شد مرسی افشین جان اینباکستم بخون داداش ممنون از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2000hos 6 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ ببخشید در مانی فست نباید دسترسی اضافه کرد برا این کار ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ با تیک زدن کتابخونه و تعریف کردن متفیر از نوع PhoneWakeState این دسترسی به برنامه اضافه میشه android.permission.WAKE_LOCK نیازی نیست دستی وارد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ بعد نظری درباره نور صفحه نداری؟ سلام سلام سلام واسه تغییر مقدار نور صفحه نیاز به کتابخونه ToggleLibrary هست. این کتابخونش: ToggleLibrary.rar اینم نمونه کد واسه تغییر مقدار نور صفحه: 'نور صفحه زیاد میشه Toggle.TurnBrightnessOn 'نور صفحه کم میشه Toggle.TurnBrightnessOff ------------------مرسی میلاد جان پارسال رفع شد عزیزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ شهاب جون مرسی داداش بعد نظری درباره نور صفحه نداری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.es 5,429
سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید
من جستجو کردم تو سایت که متاسفانه جستجو هنوزم برام مشکل داره و چیزی یافت نشد مینویسه
میخواستم ببینم که چجوری میشه نور صفحه رو کم کرد و همینطور از به خواب رفتن دستگاه جلوگیری کرد
یه برنامه دارم مینویسم که اهنگ پلی میشه توش و وقتی صفحه کاربر خاموش میشه،اهنگ هم قطع میشه
اگه راهی باشه که آهنگ قطع نشه که چه بهتر
ممنون از همهی دوستان به خاطر توجهتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.