ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا احتیاج به توضیح نداره اگر سوالی بود همینجا مطرح کنید دانلود فایل :color chang-basic4android.org.zip پسورد فایل : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
usfmoney 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ پسورد فایل کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ پسورد همینه شما به صورت دستی وارد کنید با حروف کوچیک هرکی اینو دانلود نکنه ضرر کرده الان خودم دیدم فکر میکردم چقدر زیباست این سورس واقعا موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ متوجه نشدم آرمین جان بیشتر توضیح میدی؟ این در واقع سورس html باید باشه دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ متوجه نشدم آرمین جان بیشتر توضیح میدی؟این در واقع سورس html باید باشه دیگه؟ احتمالا فایل txt رو بال وب ویو نشون میده من ندیدم فک میکنم اینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
usfmoney 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ آآیا کسی از دوستان موفق به حل مشکل فونت در وب ویو شده؟ از استایل زیر هم استفاده کردم نشد <style type="text/css"> @font-face{ font-family: B Yagut; src: url('file:///android_asset/byagut.ttf'); } body, p{ line-height:150%; font-family: B Yagut; font-size:20.0pt; text-align:justify; } </style> @font-face{ font-family: B Yagut; src: url('file:///android_asset/byagut.ttf'); } body, p{ line-height:150%; font-family: B Yagut; font-size:20.0pt; text-align:justify; } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ usfmoney سوال رو در تاپبک جدید بپرسید این سورس یه فایل html داره که لود شده تو webview و اصلان معلوم نیست این با webview هستش ولی جدا از بحث واقعا قشنگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ آرمین این صفحه وب مال یکی از بکس نیمبازه در نیمباز اون اشخاص خاص واسه اثبات قدرت و قدیمی بودن خودشون و فروش ترفندهاشون اینجور وب هایی راه مینداختن و یه جور کل کل هم محسوب میشد اگه هرکی خواست اینجور صفحه وب بسازه خصوصی بگه یا بعدا اموزشش رو میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ عزیز اینو من درست کردم نیمباز کجاست دیگه ما چیکار نیم داریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ فدات متن داخلش منظورمه آخه آیدی نیمبازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ ایدی یکی از رفیقامه قبلا تو یه سایت دیگه بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.