roshandelpour 10 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستان عزیز من سه کد مختلف رو برای اشتراک گذاری فایل صوتی در برنامه امتحان کردم مثل MSEShare و ... ولی با هرکدوم که واتس اپ رو انتخاب می کنیم ، واتس اپ فایل صوتی رو نمیشناسه به دنبال کدی هستم که بشه فایل صوتی رو با واتس اپ به اشتراک بذاری ممنون میشم مشکلم رو حل کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ Dim a As AriaLib a.ShareFileToAPP(Address,"audio/*",a.PACKAGE_WHATSAPP) با یک خط کد. کتابخونه : http://answercenter.ir/topic/2714-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-arialib-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C/?p=17546#entry17546 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ دستور زیر رو برای رویداد کلیک قرار بده Dim share As MESShareLibrary File.Copy(File.DirAssets, "test.mp3", File.DirRootExternal, "test.mp3") share.sharebinary("file://" & File.DirRootExternal & "/test.mp3", "audio/mp3","", "") اینم کتابخونه http://s6.picofile.com/file/8192119276/MESShareLibrary.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
roshandelpour 10 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سلام ممنون از پاسختون من با این کتابخونه تست کردم ولی واتس اپ عکس حسابش می کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ دوستان من هم همین مشکل رو دارم! کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام بدون کتابخونه هم میشه. اول این ساب رو ایجاد کنید: Sub CreateUri(uri As String) As Object Dim r As Reflector Return r.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", Array As Object(uri), Array As String("java.lang.String")) End Sub بعد این کد رو داخل باتون شر خودتون بذارید: Dim sndIntent As Intent sndIntent.Initialize(sndIntent.ACTION_SEND,"") sndIntent.PutExtra("android.intent.extra.STREAM",CreateUri("file://"&File.Combine( File.DirRootExternal,"esmeFile.mp3"))) sndIntent.SetType("audio/mp3") sndIntent.WrapAsIntentChooser("اشتراک گذاری ") StartActivity(sndIntent) مسیر حتما باید تو حافظه گوشی باشه . یعنی اگه آهنگتون تو پوشه فایل هست اول باید کپی بشه تو RootExternal esmeFile.mp3 هم نام فایل صوتی شماست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
roshandelpour 10
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من سه کد مختلف رو برای اشتراک گذاری فایل صوتی در برنامه امتحان کردم مثل MSEShare و ... ولی با هرکدوم که واتس اپ رو انتخاب می کنیم ، واتس اپ فایل صوتی رو نمیشناسه
به دنبال کدی هستم که بشه فایل صوتی رو با واتس اپ به اشتراک بذاری
ممنون میشم مشکلم رو حل کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.